Amalie: Josephine stresser mig

Det er ikke altid lige let for realitybaben at være mor.

Af Pernille Hahn Hauberg - 31. januar 2017 kl. 19:25

Den 21. juli sidste år blev Amalie Szigethy mor for første gang. Lille Josephine Charlotte har allerede bragt stor glæde ind i sin mors liv, men at være alenemor er ikke altid en dans på roser. Især ikke når man skal ud af døren.
– Det er altid et rent cirkus hjemme hos os, og det ender altid med, at når jeg har lagt Josephine ud i barnevognen, og jeg så lige har et minut til mig selv – et minut – til lige at få jakke på og så videre, så snubler jeg over mig selv, og nå ja, hvis jeg er rigtig heldig, banker jeg hovedet ind i trappen eller slår mig selv i den stressede situation, jeg befinder mig i, skriver Amalie på sin blog.
LÆS OGSÅ: WOW: Amalie har smidt 30 kilo på en måned
Den smukke mor ønsker det bedste for sin datter og vil gerne være der for hende ved det mindste, og det er selvsagt et job, der kræver en vis årvågenhed.
– Jeg elsker at være mor, men hold da op, Josephine hun skal bare sige et pip, og så begynder stressen indeni mig at fare op, bekender Amalie.
Du kan læse hele Amalies indlæg om sin rolle som mor her.
Amalie om sit nye program: Jeg ved ikke, om jeg kan lide det
SE BILLEDERNE: Så lækker er Amalie Szigethys søster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.