Amalie: Jeg vil altid have et godt øje til Peter

Paradisoen er ikke sikker på, om det for altid vil være slut mellem hende og Ulven Peter.

Af Mikkeline Andersen - 14. november 2014 kl. 19:25

Selvom de har haft et turbulent forhold, der gentagne gange har været i medierne og i retten for vold, så har de to paradisoer, Amalie Szigethy og Peter Birch, det godt sammen i dag.
– Mig og Amalie har det fint. Vi kan jo ikke undgå at støde ind i hinanden, for vi bliver inviteret til de samme fester og alt muligt. Vi har også oplevet en del sammen, så jeg synes da, det er på sin rette plads, at vi skal være gode venner, siger Peter til Spotlight.
Amalie er enig:
– Mig og Peter vi har det godt sammen. Jeg ønsker ham det bedste. Som jeg sagde, inden jeg blev kærester med ham for fire år siden, og den dag i dag: Jeg vil altid have et øje til ham.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Køb Amalie Szigethys garderobe
Vil altid holde af hinanden
Ulven Peter vil altid have en plads i Amalies hjerte, og selv erkender Peter også, at han nok altid vil holde af hende.
– Men som tingene er nu, så tror jeg bare, at vi er bedre som venner, fordi vi har det sjovt, når vi er sammen. Vi har oplevet så mange ting sammen, så lige nu tager vi det bare stille og roligt, siger Peter og tilføjer, at han ser en anden pige.
Amalie er dog knap så klar i udmeldingen, da hun bliver spurgt, om det kunne blive til mere mellem hende og Peter igen.
– Jeg ved det ikke. Nej. Jeg ved det ikke. Han fortjener det bedste, og jeg vil ikke være mor for ham, selvom jeg føler det nogen gange. Jeg ønsker vitterligt, fra mit hjerte, til Peter det bedste i hele verden.
Se hele Spotlight klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Amalie: Måske finder Peter og jeg sammen igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.