Amalie: Jeg spreder IKKE ben for Mikkel!

Den gravide realitystjerne har ikke lyst til sex under graviditeten.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. april 2016 kl. 15:06

Amalie Szigethy vender inden længe tilbage på skærmen, når tv-seerne får lov til at følge med i hendes graviditet i programmet ‘Amalies baby’ på TV3. Og her får vi blandt andet at se, at Amalie har mistet lysten til sex.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører kejsersnit: Jeg vil ikke revne i røven
– Jeg spreder ikke ben for Mikkel. Det gør jeg ikke, for jeg har ikke lyst. Jeg vil ikke – og så gør jeg det ikke. Jeg har ikke lyst til at have sex med Mikkel, og det er meget naturligt – ifølge Google, slår realitystjernen fast i et videoklip på Facebook.
Herunder kan du se klippet, inden du kan se første afsnit af ‘Amalies baby’ den 5. maj.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Amalie vender tilbage på skærmen
LÆS OGSÅ: WOW: Så stor er Amalies mave blevet
LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Mikkel var aldrig en del af mit privatliv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.