Amalie: Jeg har været igennem rigtig mange mænd

Amalie har skiftet kurs i forhold til det modsatte køn, efter hun er blevet mor.

Af Louise Vilsbøl - 7. september 2016 kl. 12:19

I aftenens premiere på den nye sæson af ‘Amalies Baby’ løfter Amalie Szigethy sløret for, hvordan hun har det med det modsatte køn ovenpå først sit turbulente forhold med Ulven Peter og nu med Mikkel Skelskov, som er far til hendes datter.
– Jeg synes virkelig, at jeg har været igennem rigtig mange mænd, altså uden at lyde på den måde. Men altså de mænd, jeg har valgt, der har bare været en skrue løs hver gang, fastslår Amalie og uddyber:
– Mænd som ikke går efter regler, sådan nogle, synes jeg, er sjove. Og det er måske bare tide, at jeg skærer dem fra. For nu skal jeg have min datter, og der er bare ikke plads sådan nogle mænd.
LÆS OGSÅ: Amalie klar til krig mod Mikkel
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Amalies baby er lavet på en løgn
Amalie sammenligner herefter mænd med russisk roulette, hvor man aldrig ved, hvad man får – ja, I hørte rigtigt, Amalie brugte begrebet “russisk roulette” rigtigt. Så det må være et tegn på, at der er sket noget med den nybagte mor, siden hun i 2010 deltog i ‘Paradise Hotel’ og brugte begrebet om et sæt tøj, som Stina havde på til pandoras æske.
Se ‘Amalies Baby’ i aften kl. 21.00 på TV3, og se flere billeder af Amalie fra hendes tid på ‘Paradise Hotel’ til nu, hvor hun er blevet mor, i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: WOW: Amalie har smidt 30 kilo på en måned
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er bange for mit barns far

LÆS OGSÅ: Amalie: Peter Birch er ude af mit liv nu
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.