Amalie: Jeg har store planer med Hollywood

Amalie Szigethy har store planer om en international karriere, og arbejder på at flytte til Los Angeles i det nye år.

Af Dan Bjerggård - 17. december 2013 kl. 10:22

Amalie har aldrig lagt skjul på, at hun har store ambitioner om at skabe sig en international TV- og sangkarriere. Og er Amalie har netop været i Hollywood for at arbejde på sin karriere.
-Jeg havde mange aftaler i Californien. Blandt andet med et pladeselskab, hvor jeg har fået indspillet noget nyt og lækkert musik, fortæller Amalie til Realityportalen.dk og forsætter:
-Det er noget, som folk endnu ikke har hørt før. Jeg er inspireret af en blanding mellem pop- og dancemusik, men der hvor jeg virkelig er bedst, er i de store ballader. Jeg er vokset op med LeAnn Rimes og Celine Dion, som jeg er meget inspireret af. Mere kan jeg ikke fortælle i øjeblikket.
LÆS OGSÅ: Amalie sulter efter julemad
Planer om at flytte til USA
Amalie er dog ikke en kvinde, som lægger alle sine æg i en kurv, og hun arbejder derfor også på at komme til at lave TV i udlandet, blandt andet med Fox TV.
-Jeg har haft nogle møder med Fox TV i Los Angeles, men det er endnu for tidligt til, at jeg må udtale mig.  Imens jeg var i USA, kiggede jeg også på lejlighed, og jeg forventer at tage tilbage til L.A. i slutningen af januar eller starten af februar 2014, siger Amalie og forsætter:
– Jeg vil gerne flytte til Hollywood, men jeg ved, at der hele tiden kommer en masse nye smukke blondiner til byen, så det kræver, at jeg har noget arbejde i Los Angeles.
I Danmark mangler Amalie ikke tilbud om medvirken i TV, fortæller hun, men hun håber på at kunne forsætte med en ny sæson af ‘Amalies verden’. Indtil da må vi se Amalie medvirke i TV3’s nye satsning, ’Et ton cash’, som kommer til foråret.
Læs mere om det nye program: ‘Et ton cash’ her. 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.