Amalie: Jeg er stoppet med at ryge, men ... - Her & Nu

Amalie Szigethy begyndte at ryge som 15-årig, men den nu 24-årige realitystjerne er træt af den dårlige vane. Derfor har hun nu lagt den på hylden, og det er nu ti dage siden, at hun sidst har haft en cigaret i munden.
Men det er ikke sket helt problemfrit for Amalie, der nu har fået en ny dårlig vane, som hun kæmper med.
– OK, er det nu, jeg skal skyde mig selv? I forvejen elsker jeg mad, og mine cigaretter var med til at slukke min sult for de søde sager. Nu har jeg ikke røget i en uge, og jeg har spist chips med dip, drukket cola, onduleret en hel plade marabou-chokolade for mig selv, spist en rom kugle, småkager og nødder – og jeg har ikke engang haft tømmermænd? Hjææælp, skriver hun på sin blog.
SE DET FRÆKKE BILLEDE: Amalie trækker op i missen
Flittig træning
Amalie Szigethy er dog fast besluttet på, at de mange søde sager ikke skal blive til ekstra kilo på kroppen. Og derfor er hun gået i skarp træning.
– Men næ nej, de søde sager overvinder ikke mig! Jeg har nemlig trænet flittigt, selv om de søde sager er havnet i min mave, og jeg giver ikke op. Jeg må lade være med de søde sager og kun fokusere på min træning og kost, fortsætter hun.
– Det er jo det, det hele går ud på – netop at jeg får en sundere hud, får bedre smagsløg, flottere hår og negle, at jeg ikke dør af lungekræft, sparer penge på ikke at købe cigaretter og kommer i bedre form, selvfølgelig.
I øjeblikket er hun nået på ti dage uden cigaretter, men hun forventer ikke, at hun klarer det meget mere end en måned.
– Nytårsaften skal den dog have en over nallerne, og det er en aften, hvor alt er tilladt, slutter hun efterfulgt af en blinkende smiley.
Se flere billeder af Amalie Szigethy i galleriet over artiklen.
SE BILLEDERNE: Amalie Szigethy springer ud som cykelmodel
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tilbage i LA: Vil udleve den amerikanske drøm
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.