Amalie: Jeg er sammen med Mikkel

Amalie åbner op om sit parforhold.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. oktober 2020 kl. 9:53

Lige for tiden gør corona, at intet er som det plejer, og at man hele tiden må tage én dag af gangen. Men for Amalie er der noget, som nu har været stabilt og godt længe, og det er hendes kærlighedsliv.

– Det går godt. Jeg er jo sammen med Mikkel. Så det går rigtig, rigtig godt, siger hun i ‘Forsidefruer’, da veninden Janni Ree spørger ind til forholdet.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden på tv: TV 2-par fejrer i dag deres første årsdag

Og måske er Amalie tryg ved at åbne op om Mikkel til lige netop Janni, for Janni dømmer ikke Mikkel og kender til hele forhistorien.

Forhistorien er turbulent, og måske er der mange, der har en mening om den. Derfor holder Amalie i dag sin kæreste meget privat.

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov skal være forældre sammen igen. I forvejen har de datteren Josephine, der blev fire år i juli 2020. (Foto: TV 3)

– Jeg kan jo godt nikke genkendende til det der med at være i noget turbulent, hvor man har ondt i maven, og det hele er lidt kaos. Og så til der hvor Amalie  er nu, hvor hun har fundet ro i livet med en sød mand, som er faren til hendes barn, siger Janni i ‘Forsidefruer’.

Mikkel er faren til Josephine og til den lille pige, Amalie for tiden bærer i maven, og familien har endelig fundet et sted i livet, hvor det hele fungerer. Og Amalie og Mikkel har virkelig fundet hinanden igen.

– Det er roligt, det er stille. Og han er meget omvendt i forhold til mig. Og det, kan jeg mærke, er dejligt, fordi det blusser mig ned, siger Amalie.

I klippet taler Amalie og Janni om Amalies forhold til Mikkel. Se hele afsnittet i aften klokken 20.00 på TV3 og på Viaplay. 

 

 

Læs mere om