Amalie: Jeg er ligeglad med, hvad Peter mener

Reality-stjernen understreger, at hendes blogindlæg ikke er tiltænkt Peter, men derimod hendes læsere.

Af Emilie Holm Egebro - 20. oktober 2015 kl. 8:48

For nyligt talte den populære reality-stjerne Amalie Szigethy ud om følelserne for Peter Birch, 32,. Her sagde hun blandt andet, at hun altid vil stå med åbne arme, hvis han skulle få brug for hendes hjælp.
Peter var overrasket over indlægget og hendes tanker, og han slog fast, at han for længst var kommet videre, og at alt var fortid mellem ham og Amalie. Det skal han ifølge Amalie være velkommen til.
– Det er helt fint, at Peter siger, at han er videre. Det er jo ikke, fordi mit blogindlæg blev skrevet for, at han skulle læse det. Det er tænkt til mine fans, fordi de spørger ind til ham, og så ville jeg, én gang for alle, tale ud om det. Så hvad han synes om det, det er jeg faktisk ligeglad med, siger Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg tænker heller ikke på ham, men som jeg også skriver, så er det jo klart, at jeg bliver mindet om ham, når folk hele tiden spørger ind til ham. Jeg ville ønske, at jeg ikke skulle tænke på ham, for det har jo været hårdt for os begge to. Men i dag er der ingenting mellem os, og vi snakker slet ikke sammen.
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Peter Birch taler ud om forholdet til Amalie
‘Jeg er bare et godt menneske’
Amalies indlæg var tiltænkt hendes læsere, og tanken bag det var helt klart. Det burde ifølge Amalie heller ikke kunne misforstås.
– Det, jeg mente med det, var jo egentlig bare, at jeg ønsker det bedste for Peter og håber for ham, at han har det godt og passer på sig selv. Uanset fortid eller ej, så vil jeg da altid holde af ham og være der for ham, hvis han behøver mig, forklarer Amalie og uddyber:
– Selv om vi ikke er sammen længere, og vores forhold er fortid, så handler det jo bare om, at jeg er et godt menneske. Hvis en gammel, god veninde ringede, ville det jo være på samme måde, fordi man engang har haft noget sammen og har minder sammen.
Amalie afslutter med at sige, at Peter kontaktede hende dagen efter, at hun havde skrevet blogindlægget. Dette afviser Peter, men fortæller, at han og Amalie havde mødt hinanden i byen, hvor han havde udvist irritation over indlægget.
Peter er i dag kærester med Alma Rasmussen, 19, som han bor sammen med i en lejlighed i Lyngby.
Se klippet, hvor Peter fortæller om forholdet til Amalie:

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om følelserne for Peter
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg vil altid have et godt øje til Peter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.