Amalie: Jeg er bange for mit barns far

Der er ikke god stemning mellem realitystjernen og faren til hendes kommende barn.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. maj 2016 kl. 18:28

Som Realityportalen afslørede tilbage i begyndelsen af april, brød ekskæresten Mikkel Skelskov ind hos Amalie midt om natten, hvilket endte med, at politiet blev tilkaldt.
Den oplevelse har nu resulteret i, at den tidligere ‘Paradise’-babe nu frygter ham.
– Jeg er bange for ham, og vi taler ikke sammen længere. Han smadrede min hoveddør klokken fire om natten med sine venner. Det var grumt af ham at sætte mig i den situation, og jeg tror, jeg havde fået et hjertestop, hvis ikke min veninde havde været hos mig, siger Amalie Szigethy til Ritzau.
Men ifølge faren til deres fælles og endnu ufødte barn, 23-årige Mikkel Skelskov, er frygten ubegrundet. Hans intentioner med at komme ind i det hus, som Amalie på det tidspunkt boede i, var nemlig ikke at skræmme hende.
Det fortæller han nu om for første gang i et interview med Ritzau Fokus.
– Mine venner og jeg havde været i byen og ville holde afterparty i huset, men jeg havde ikke min nøgle med. Vi troede, at Amalie var flyttet fra huset, og jeg bliver faktisk ked af at høre, at hun er bange for mig, forklarer Mikkel Skelskov.
Amalie: Jeg spreder IKKE ben for Mikkel!
Han uddyber, at hans navn også stod på lejekontrakten, og at han derfor ikke så noget problem i at være i huset, hvis Amalie var flyttet ud. Da han opdagede, at hun stadig boede der og oven i købet var hjemme, forlod han og vennerne straks huset, siger han.
Men for 24-årige Amalie Szigethy, som nu er gravid i syvende måned, er skaden sket. Hun håber, at han og datteren kan få et godt forhold til hinanden, men hun vil ikke have Mikkel Skelskov i sit liv. Han håber dog på forsoning.
– Der er ikke noget, jeg hellere vil end at få et forhold til vores datter. Og jeg håber, at Amalie og jeg kan blive venner igen, selv om det var svært for os begge at acceptere, at vi gik fra hinanden som kærester. Jeg vil altid støtte og beskytte hende og vores datter, siger Mikkel Skelskov.
Følg Amalie i hendes nye program, der får premiere torsdag kl. 20:oo på TV3.
AFSLØRING: Gravide Amalie Szigethy pudser politiet på ekskæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.