Amalie indtager DR

Er Amalie public service? Det kan man få svaret på i aftenens afsnit af ‘Amalies Verden’, hvor DR1 bruger nogle af licenspengene på at hyre hende til en rolle.

Paradise hotel, et ton cash
Af Louise Vilsbøl - 3. december 2012 kl. 14:28

For Amalie åbner der sig en verden af nye muligheder, da hun får rollen i en “dummie” til DR sammen med andre kendte skuespillere. Selvom hendes begejstring er stor, er det der med at øve sig og følge instrukser ikke noget for Amalie.
-Jeg hader det inderligt, når jeg møder nogen, som prøver at rette på mig. Jeg synes kun, det er politiet og janteloven, som må gøre det, siger hun i aftenens afsnit.
LÆS OGSÅ: Derfor skal vi læse om Amalie
Amalie overrasker
Alligevel ender Amalie med at overraske instruktøren, som synes, at Amalie spiller rigtig fint, og hun føler sig hurtigt godt tilpas blandt sine nye kollegaer.
– Der er stor forskel på at være sammen med rigtige skuespillere og så realitystjerner. Det er slet ikke samme autisma. Det er en anden karma, mener Amalie.
Da optagelserne er slut, har Amalie stadig ikke fået mere lyst til at øve sig, men drømmen om at blive skuespiller er til gengæld blevet endnu større.
LÆS OGSÅ: Amalie griner hele vejen til banken
Kommer Amalie til Hollywood?
Mor Lotte, som én gang hvert år kaster sig ud i et nyt og grænseoverskridende projekt, har besluttet at årets udfordring skal være at lære at danse tango, men for Lotte der ikke er vant til at komme så tæt på en fremmed mand virker situationen temmlig akavet.
Onkel Sebastian har lovet Amalie en rejse til Hollywood, hvis hun hjælper ham med at stable en pokerturnering på benene. Amalie skal finde nogle kendte, hun kan invitere til turneringen, men det er desværre ikke helt så let, som hun håbede at finde deltagere.
LÆS OGSÅ: Her er sandheden om Amalies liv
Følg Amalie, Peter og Amalies mor i ‘Amalies Verden’ i aften kl. 21.00 på TV3, og få en forsmag på aftenens afsnit i videoen her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.