Amalie indrømmer: Jeg græder om aftenen

Det er ikke nemt for Amalie at være enlig mor til to.

Af Louise Vilsbøl - 2. september 2021 kl. 8:59

I aften er der premiere på den nye sæson af ‘Forsidefruer’, og her åbner Amalie op omkring, hvor svært det har været at gå fra at være mor til et barn og så at være mor til to, når man er alene. Hun deler sine frustrationer med Jackie, som med sine fire børn godt kan relatere til, hvor svært det er at dele sin opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Mikkel om Amalie: Det er synd for vores piger

Det er især den dårlige samvittighed overfor Josephine, der er altoverskyggende for Amalie, selvom Hannah er et nemt barn.

– Det er så forfærdeligt, og når Josephine er lagt i seng, og når Hannah sover, hvor jeg kan være mig, der græder jeg nogle gange, der bliver jeg nødt til at græde, fordi det er så hårdt for mig at se Josephine klare sig så godt og være så stærk og finde sig i så meget, som hun slet ikke burde, fordi der burde være en anden forælder, lyder det fra Amalie, som tilføjer:

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Amalie til sin 30 års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

– Når det så er sagt, jeg gider ikke engang have nogen mand i mit liv!

Noget tyder altså på, at alt ikke har været lutter lagkage mellem Amalie og Mikkel, som er far til hendes to døtre, i længere tid. Tidligere på ugen delte Amalie sin historie om, at forholdet var slut, og at hun havde været udsat for psykisk vold.

Kort forinden havde hun ellers fortalt i et interview i forbindelse med sin 30 års fødselsdag, at de elskede hinanden og var lykkelige, men i den nye sæson af ‘Forsidefruer’ lader det til, at man kommer tættere på forholdet og måske også bruddet.

Få en forsmag på aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ herunder, og se med på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Læs mere om