Amalie forklarer sig: Derfor er min Instagram privat - Her & Nu

Amalie forklarer sig: Derfor er min Instagram privat

Realitybaben har fået nok af dårlig stemning.

Af Pernille Hahn Hauberg - 3. januar 2017 kl. 11:55

25-årige Amalie Szigethy har valgt at gøre sin Instagram-profil privat, og det er en beslutning truffet på baggrund af stor overvejelse.
– Jeg var træt af folk, som frit kunne kommentere mine billeder kun for at nedgøre dem, eller komme med tavelige kommentarer, eller lige komme med en sjov bemærkning – eller dem som bare bladrer mine billeder igennem for at følge med i mit liv, selvom man ikke er oprigtig interesseret i den person, jeg er, skriver den smukke mor på sin blog.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie vender tilbage på skærmen
Det undrer Amalie, at nogle mennesker vælger at følge med i, hvad der fylder i hendes liv for kun at supplere med sure opstød. En grundig sortering af sine følgere er derfor blevet en prioritet hos realitykendissen, der har et klart budskab til de negative følgere:
– Nu skriver jeg det én gang for alle, så alle forstår mit budskab: Hvis du ikke har noget ordentligt at bidrage med på mine sociale medier, så hold dig langt væk og lav en blog eller noget andet og skriv dine frustrationer ned omkring min person, hvis du alligevel har næsen så langt fremme i mit liv, lyder det fra Amalie.
Du kan følge Amalie på Instagram her, hvis du altså bliver accepteret.
SE BILLEDERNE: Amalie er blevet mørkhåret
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.