Amalie fastslår: Jeg giver ikke en skid for de andre - Her & Nu

Amalie fastslår: Jeg giver ikke en skid for de andre

Der er ikke meget varme at spore i Amalies stemme, når hun taler om sine kollegaer.

Af Louise Vilsbøl - 21. november 2019 kl. 10:21

Kortene kommer på bordet i ‘Forsidefruer’, når Janni og Amalie sidder ansigt til ansigt og snakker om deres konflikt. Amalie giver Janni en undskyldning, men hun savner en tilbage fra Janni, for Amalie er ikke tilfreds med, at Janni irettesatte hende foran alle de andre.
LÆS OGSÅ: WOW: Jackie skal have barn nummer 5
Undskyldningen kan hun dog kigge langt efter, for Janni mener, det kunne gavne Amalie at høre tingene i plenum, men Amalie er slet ikke enig, og det bunder i hendes holdning til de andre fruer.
– Men med de andre må jeg bare sige, at jeg giver ikke en skid for nogen af de andre. Jeg følte lige pludselig, at den bedste jeg havde, hun sad og angreb mig, forklarer Amalie.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
Det vil vise sig, om Janni og Amalie endelig får løst deres konflikt, som efterhånden har været gennemgående i denne sæson – og så bliver det spændende at se, om Amalies holdning til de andre kommer til at få konsekvenser for hende.
Se Amalie og Jannis samtale herunder, og se med i aften kl. 20.00 i ‘Forsidefruer’ på TV3.
LÆS OGSÅ: Tina Lund om ‘Forsidefruer’-konflikt: Det er iscenesat