Amalie Dollerup: Amanda er et forbillede for mig

Amalie Dollerup har lært meget af sin karakter Amanda i ‘Badehotellet’.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2020 kl. 20:57

Selvom Amalie Dollerup siden sin store rolle som barn i ‘Strisser på Samsø’ har haft mange forskellige roller på teater, film og tv, så er det rollen som Amanda i ‘Badehotellet’, som mange vil associerer hende med, og det har Amalie intet imod.
– Amanda er meget handlekraftig, og det har hun altid været. Jeg er ikke lige så handlekraftig, som hun er, men jeg synes, at hun er et rigtig godt forbillede. Jeg tænker også nogle gange ’ej det her ville Amanda helt sikkert have gjort, og det ville hun have sagt’, fortæller Amalie.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne chokerer: Nøgenmodel
– Jeg prøver at være meget ærlig overfor mig selv, og Amanda er jo virkelig tro mod sig selv, og hun ved, hvad hun vil, og hvordan hun har det, og det er vigtigt at kunne selv.
Ifølge Amalie har Amanda været en stor inspiration for hende, men Amalie har også givet værdier til Amanda.
LÆS OGSÅ: Kendt komiker indtager ‘Badehotellet’
– Amanda har inspireret mig til at være mere modig, og jeg kan også mærke i forhold til de her syv sæsoner, at jeg har fået mere selvtillid. Men jeg er også stolt af, at jeg har været med til at forme Amanda gennem alle årene og påvirket hende med det, som jeg er kommet med. Vi har smittet af på hinanden og udviklet hinanden.
LÆS OGSÅ: Majbrit er ny i ‘De unge mødre’: Vi må acceptere vores kroppe

Se klippet herunder, hvor Amalie fortæller om den udvikling, Amanda har gennemgået på syv sæsoner af ‘Badehotellet’:


LÆS OGSÅ: WOW: Amalie i vild kovending om datterens far

Læs mere om