Amalie: Derfor afslørede jeg min graviditet over SMS

Amalie Szigethy fortalte nyheden til sin mor over en besked, mens moren sad i Grækenland blandt 15 fulde grækere.

Af Jonas Sand - 14. januar 2016 kl. 13:25

Tidligere på ugen kom det frem, at realitystjernen Amalie Szigethy er gravid. Nyheden spredte sig hurtigt, men forinden havde hun naturligvis fortalt det til sin nærmeste omgangskreds – heriblandt til sin mor, Charlotte Lytton Kejser.
– Jeg sad i Grækenland hos en veninde blandt 15 fulde grækere, da jeg pludselig fik en SMS om, at jeg skulle være mormor. Og så blev jeg simpelthen så glad og begyndte at græde, og så blev der naturligvis skruet godt op for festen, har hun tidligere fortalt til Realityportalen.dk.
Og nu afslører Amalie, hvorfor det var en nyhed, hun skulle sende over SMS.
– Jeg kunne simpelthen ikke vente. Jeg var så lykkelig, og jeg måtte bare fortælle det til hende. Jeg ringede til hende flere gange, men hun tog det ikke, og så var jeg nødt til at sende en SMS, fortæller hun til Realityportalen.dk og slår fast, at det altså ikke handlede om, at hun frygtede morens reaktion.
– Nej, på ingen måde. Jeg vidste, at hun ville blive glad, men selv hvis det ikke forholdt sig sådan, så ville jeg også bare være ligeglad.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Amalies mor: Graviditeten kom som en kæmpe overraskelse
LÆS OGSÅ: Gravide Amalie Szigethy afslører: Sådan er min økonomi
AFSLØRING: Amalie Szigethy og kæresten har købt hus
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.