Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede

Amalie Szigethy er lidt nervøs for, om hendes krop kan holde til endnu en graviditet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. februar 2021 kl. 19:25

Den 29-årige babe fra ‘Forsidefruer’ nyder for tiden tilværelsen i sin barselsboble, hvor hun er sammen med sine to små guldklumper, Josephine, 4, og Hannah, der kom til verden i november sidste år.

De to piger er Amalies et og alt – men hun indrømmer gerne, at hun også er klar til barn nummer tre. Spørgsmålet er mere, om hendes krop også er klar.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Vild med dans’-vært syg af kræft

– Jeg kan godt drømme om et barn mere. Det kan jeg helt klart godt. Det kan jeg slet ikke afvise. Men jeg havde en rigtig hård graviditet for min krop, og det sætter nogle tanker i gang hos mig, siger Amalie til Realityportalen.

Amalie Szigethy. (Foto: Janus Nielsen.)

Tankerne går på, hvornår den rette timing er. Her er der mange faktorer, der spiller ind.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’

– Der skulle jo ikke være et barn igen allerede nu, det ville måske blive om nogle år, når Hannah er ældre, og der ved jeg ikke, om min krop vil tage endnu mere skade af en eventuel graviditet. Jeg var jo sengeliggende de sidste tre måneder i min sidste graviditet. Jeg havde det virkelig ikke godt – man bliver jo ældre, fortæller hun om sine overvejelser om endnu en graviditet.

Tredje barn med Mikkel

– Men drømmen om tre børn – den har jeg da, griner Amalie.

LÆS OGSÅ: Derfor skjuler jeg mine børn

Hun fortæller, at hvis hun skulle have et barn mere, så skulle det igen være med Mikkel Skelskov, så alle hendes tre børn ville have den samme far.

Der også et andet ønske at opfylde, før drømmen om børn ville være helt fuldendt.

– Klart at få en dreng, siger hun.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

Læs mere om