Amalie: Skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'

Set i bagklogskabens lys, ville Amalie ønske, at hun ikke havde deltaget i ‘Amalies Baby’.

Af Louise Vilsbøl - 13. oktober 2016 kl. 10:53

Gårsdagens afsnit af ‘Amalies Baby’ var det sidste, og reality-baben har ingen planer om at lave mere tv om hende og datteren, og det er der en ganske særlig grund til.
– Hvis jeg vidste, hvordan det var at blive mor, inden jeg sagde ja til at lave ‘Amalies Baby’, havde jeg aldrig sagt ja. Nu forstår jeg, hvad folk, som er forældre, mener, når de siger at ”dem som ikke har børn, ved ikke hvad det er eller vil sige”. Det har været meget hårdt for mig at skulle filme, skriver Amalie på sin blog, som hun har startet op igen, og fortsætter:
– Det har været endnu hårdere at skulle åbne sit hjerte helt, specielt fordi man er så sårbar, lige når man får sit barn op i armene. Nu er ‘Amalies Baby’ slut og det har jeg glædet mig til. Jeg vil ikke lave tv på bekostning af Josephine, men til gengæld vil jeg aldrig udelukke, at der kommer mere tv med mig som person.
Så selvom Josephines tv-karriere slutter her, så er det lang fra sikkert, at vi har set det sidste til Amalie på tv-skærmen.
LÆS OGSÅ: Amalie vil deltage i Melodi Grand Prix: Synger som Medina
LÆS OGSÅ: Amalies mor: Sådan tjener jeg mine penge
Vil gerne være selvstændig
I ‘Amalies Baby’ har seerne både kunnet følge Amalies drøm om at skabe sit eget tøj-mærke og at deltage i Melodi Grand Prix, så det bliver spændende at se, hvad der skal være reality-babens levevej, når hendes barsel slutter.
– Jeg har gang i mange spændene projekter, og jeg vil gerne starte som selvstændig, men hvad fremtiden byder, ved jeg ikke endnu. Først og fremmest koncentrerer jeg mig om min dejlige lille pige, og jeg elsker dagene og timerne med hende herhjemme. Hun er hele mit liv, og jeg kan ikke forstille mig en dag uden hende, fastslår Amalie på bloggen.
Fremover kan man følge Amalie på bloggen, Instagram og Snapchat, hvor hun stadig deler glimt fra sin hverdag med Josephine.
LÆS OGSÅ: Se Amalies private optagelser fra efter fødslen
LÆS OGSÅ: Gravide Amalie Szigethy afslører: Sådan er min økonomi
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor ville jeg hellere have barn med Mikkel end Peter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.