Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

Amalie Szigethy har flere gange tidligere været gravid, men hver gang har hun valgt ikke at få barnet.

Af Jonas Sand - 29. februar 2016 kl. 10:46

Amalie Szigethy afslørede tidligere i år, at hun venter barn med kæresten Mikkel Skelskov. ‘Paradise Hotel’-deltageren har flere gange slået fast, at hun glæder sig til at blive mor, men faktisk er det ikke første gang, hun får mulighed for det. Det afslører hun på sin blog.
– Det er ikke første gang, jeg er gravid, men det er første gang, jeg er klar til at blive mor og har tiden og alderen. Jeg var 19 år, første gang jeg blev gravid, og efterfølgende blev jeg meget hurtig gravid igen med samme mand – I kan jo gætte jer til, hvem det var, skriver hun og henviser formentlig til eks-kæresten Peter Birch, som hun var sammen med på daværende tidspunkt.
Men den tidligere paradiso fortsætter afsløringerne og fortæller, at de to gange ikke var de eneste gang, hun fik en abort.
– Anyways, tanken med børn har altid betydet meget for mig, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg fik en abort med egen vilje, for jeg ville gerne have beholdt mit første barn. Og det andet. Og faktisk også de sidste to gange. Ja, jeg har fået fire aborter med samme mand.
Fortryder intet
Men de fire aborter er ikke nogle, som Amalie Szigehty fortryder den dag i dag.
– I dag er jeg glad for, at jeg ikke valgte at fuldføre min graviditet, fordi så havde jeg ikke oplevet det, jeg har fået lov til at opleve igennem mine år som ung. Jeg er stadigvæk ung, men jeg er et andet sted i mit liv nu.
– Det er så pisse vigtig, at man bruger beskyttelse, fordi det kan ske for hvem som helst, og jeg synes ingen kvinder skal opleve at gå igennem en abort, fordi man er for ung eller laver en ups’er. Det er vigtig, så satans vigtigt! Jeg brugte ikke beskyttelse, og det gik ud over mig selv med aborter, fordi jeg synes tanken med et barn var spændende.
Her kan du læse hele indlægget, hvor Amalie taler ud om sine aborter.
Se flere billeder af Amalie Szigethy i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Så meget har jeg taget på
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie afslører barnets køn
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Sådan vil jeg opdrage mit barn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.