Amalie afslører psykisk vold i forholdet: Nu er det slut!

Forholdet er nu endegyldigt slut, understreger Amalie og forklarer, hvad hun har været igennem det seneste år.

Af Louise Vilsbøl - 31. august 2021 kl. 5:07

‘Forsidefruer’-baben Amalie Szigethy chokerer med et langt indlæg på Instagram, hvor hun åbner op om et år med psykisk vold, som hun ifølge opslaget nu har gjort op med.

Opslaget kommer i kølvandet på Nynne Larsens opslag, hvor hun fremviste et forslået ansigt og afslørede, at skuespillerkæresten Robert Hansen havde ydet vold overfor hende. For Amalie er der dog ingen blå mærker at fremvise, til gengæld er der dybe ar på sjælen.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

– Det er så vanskeligt for mig at forstå, hvad der er sket for mig det seneste år med den mand, jeg troede elskede mig. At bevise, overbevise og forklare om den psykiske vold jeg har været igennem. Den viser sig ikke som blå mærker, men føles som et indre pres og en nervøsitet, som nedbryder personligheden og selvstændigheden på mig som menneske. Jeg har følt mig igennem længere tid meget alene, fordi det er svært at forklare den psykiske vold til andre, skriver Amalie og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie ankommer til sin 30-års fødselsdag.

– Jeg har været meget uvidende om, at det er det, som desværre har forgået i mit liv igennem længere tid med en mand, som jeg troede ville mig det bedste. Jeg har undgået alle signaler omkring mig, fordi jeg har håbet og troet på, at narcissisten (ham) inderst inde er et godt menneske, der er i stand til at elske mig. Jeg har kæmpet. Jeg kæmper for mine børn. Jeg er stærk for mine børn. Ingen kan slå mig ned som mor.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Det er endelig slut

Amalie nævner ikke Mikkel Skelskov i opslaget, men de to har igennem længere tid været kærester, og i forbindelse med sin 30-års fødselsdag forleden fortalte Amalie om, hvordan deres parforhold fungerede, selvom de ikke boede sammen, og hun understregede, at hun elskede ham. Nu står det dog klart, at alt ikke har været helt så rosenrødt alligevel.

– Jeg har været plaget af skam- og skyldfølelser, håbløshed, og været utryg og ulykkelig, stresset og udmattet, og jeg har ikke vidst hvorfor. Det ved jeg nu. Hvorfor jeg har brug for at dele det her? Jeg har brug for at retfærdiggøre, hvad jeg har været igennem overfor de mennesker, som følger mit liv. Idag har jeg taget et valg. Et valg som har taget mig længe om at træffe. Men jeg kan ånde lettet op, fordi jeg har afsluttet mit mareridt. Jeg vil ikke mere, og det er endelig slut. Jeg er en fri kvinde. Tak fordi I læste med. Min hverdag. Mit liv. Min historie

Realityportalen / HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Mikkel Skelskov omkring Amalies opslag, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Amalies 30-års fest

Se hele opslaget herunder:

Læs mere om