Amalie afslører: Produktionen bag 'Amalies baby' skabte unødig drama

Der var masser af drama på skærmen i ‘Amalies Baby’, men det gjaldt så sandelig også bag skærmen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. januar 2017 kl. 8:44

‘Amalies Baby’ blev sendt i to dele i løbet af 2016. Det var en noget ældre Amalie Szigethy, seerne mødte på skærmen. Nemlig som vordende mor til datteren Josephine, som kom til verden for rullende kameraer den 21. juli i år.
LÆS OGSÅ: Amalie: Skulle aldrig have sagt ja til ‘Amalies Baby’
Men bag skærmen var der, ifølge Amalie, store problemer med produktionen, som gjorde, at realitystjernen ikke følte, at det var rart at medvirke.
– Jeg er ked af den modgang, jeg oplevede fra produktionen side på programmet (‘Amalies Baby’ red.). Jeg følte ikke, at de lyttede til mig, og der har slet ikke været den form for tillid, der burde have været, udtaler Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det er primært tilrettelæggerne på programmet, der har presset mig. Det er ikke dem, der filmede, der er problemet, de var jo bare hyret ind.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Mikkel ser Josephine
Produktionen ønskede drama
Amalie fortæller desuden, at i takt med, at uvenskabet med faren til Josephine eskalerede, pressede tilrettelæggerne realitystjernen til at gå i detaljer med uvenskabet.
– Tilrettelæggerne har fra begyndelsen ønsket drama, og det har jeg aldrig været interesseret i. Det sagde jeg også fra begyndelsen, at jeg ikke ville være med til, forklarer hun og tilføjer:
– Jeg ville gerne vise glade dage, og selvfølgelig skal man også se, når det ikke går godt, men det synes jeg også, jeg viser. Og det er der ingen grund til at blive ved med at køre rundt i, og alligevel pressede de mig. Og op til flere gange har jeg måtte ringe og bede dem klippe ting ud. Det er ikke okay, når jeg i forvejen har åbnet mig så meget.
– Jeg har én gang set mig nødsaget til at ringe til TV3 og bede dem hjælpe mig, for nu var det nok. De hjalp mig, og derefter lyttede tilrettelæggerne til mig.
– Men den produktion vil jeg ikke arbejde sammen med igen, fastslår Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie kysser med Jonatan Spang
SE BILLEDERNE: SÅ meget har Amalie tabt sig efter fødslen
TV3: Vi har taget mange hensyn
Der er ingen tvivl om, at ‘Amalies Baby’ har været en stor succes hos TV3, og derfor har man også taget særlige hensyn til programmets medvirkende.
– Anden sæson af ‘Amalies Baby’ bød på mange udfordringer undervejs. Vi har fuld respekt for, at Amalie helligede sig sin nye rolle som mor. Og vi har fuld forståelse for, at verdensbilledet ændrer sig, når man bliver forælder for første gang. Vi syntes, at Amalie leverede efterårets bedste tv-moment på tværs af alle kanaler, da Josephine Charlotte kom til verden. Det var så fantastisk, og vi er faktisk rigtigt stolte af at være en del af et så stort øjeblik på skærmen, siger programdirektør hos TV3 Kenneth Kristensen til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Når det er sagt, afviser både vi og produktionsselskabet kritikken fra Amalie. Vi synes, at vi har været meget lydhøre over for Amalies ønsker undervejs, og vi føler, at vi har taget endog meget store hensyn til Amalie og den svære situation, hun stod i.

(Foto: TV3)

Dejlige, lille Josephine kom til verden for rullende kameraer. (Foto: TV3)


LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.