Amalie afslører: Mikkel ser Josephine

Det er ikke let for Amalie at tale om Mikkel, men hun bekræfter dog, at datteren har set sin far.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. december 2016 kl. 8:28

25-årige Amalie Szigethy blev mor til datteren Josephine Charlotte tilbage i juli måned i år. Hele graviditeten blev filmet på nærmeste hold og sendt på TV3 i efteråret, hvor også uvenskabet med Mikkel Skelskov, faren til barnet, eskalerede. Her blev det gjort klart, at Amalie ikke ønskede kontakt med faren til datteren, og at han skulle holde sig langt væk fra fødslen.
LÆS OGSÅ: Amalie: Skulle aldrig have sagt ja til ‘Amalies Baby’
Sidenhen viser det sig dog, at Mikkel har set datteren. Han postede nemlig et billede af datteren på sin Facebook-profil i november måned, et billede, der dog hurtigt blev slettet igen.
Mikkel lagde et billede ud af Josephine på sin Facebook, hvor man kunne se hans hånd, så vi går ud fra, at han har set sin datter.
–Jo.
Har han set hende mere end én gang, og hvordan gik det?
–Jeg taler ikke om Mikkel. Men folk kan jo selv gætte sig til det. Jeg vil det allerbedste for Josephine, og jeg gør alt, hvad der gør hende glad, og det betyder, hun har begge sine forældre. Derudover er jeg ikke interesseret i at tale om ham, siger Amalie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om både Peter og Mikkel
LÆS OGSÅ: Amalie tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.