Amalie afslører: Jeg har altid været helt vild med Janni

De to forsidefruer løfter sløret for, hvad de tænkte om hinanden inden programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 18. marts 2017 kl. 09:55

De velkendte reality-babes Janni Ree og Amalie Szigethy er i øjeblikket aktuelle i ‘Forsidefruer’ på TV3.
Inden de stiftede bekendtskab med hinanden i forbindelse med programmet, havde de dog hørt en hel del om hinanden gennem fælles bekendskaber. Og det var bestemt et positivt syn, de havde fået.
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Jeg barberer missen hver dag
– Jeg har set programmet ‘Janni og Karsten’, og jeg var helt vild med Janni. Jeg synes, det er det bedste program, der er blevet lavet, siden ‘Amalies Verden’. Det er virkelig fedt, fordi det minder mig om noget, jeg kan relatere til. Det er humoren og den måde, som de er på. Så jeg vidste bare, at jeg ville elske Janni, da jeg endelig mødte hende, forklarer Amalie.
– Og sådan var det virkelig også. Der er ikke noget overfladisk, og jeg behøver ikke at være en anden, end jeg er. Jeg føler mig godt tilpas i Jannis selskab. Hun er sjov, betænksom og ærlig.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan så jeg Amalie før ‘Forsidefruer’
Jeg siger også dumme ting
Også Janni havde hørt om flere ting om Amalie. Både at hun var sød og dejlig, men også at hun var dum. Det tog Janni dog ikke så tungt.
– Selvfølgelig har folk sagt, at Amalie var dum, men så tænkte jeg bare: Jeg siger jo også dumme ting. Folk har også sat mig i bås, så når jeg hører sådan noget, så går det bare ind af det ene øre og ud af det andet. Jeg havde bare en fornemmelse af, at jeg ville elske Amalie, fortæller Janni og uddyber:
– Hun er bare lidt som mig selv. Vi siger, hvad vi tænker – både på godt og ondt. Og du får, hvad du ser. Der bliver ikke lagt låg på noget – fisken på disken, som man siger. Der er ikke noget falsk og noget, hvor man går rundt om den varme grød. Da Amalie trådte ind af døren, følte jeg, vi havde kendt hinanden altid. Hun er åben, ærlig og har masser af humor.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Peter Birch skriver til mig
LÆS OGSÅ: Gunnvør tager afstand fra Oliver Bjerrehuus
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg aner ikke, om jeg bliver Danmarks mest hadede kvinde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.