Amalie afslører: Derfor er min lillesøster med i 'Amalies Baby'

Realitystjernen har tidligere været meget lukket omkring sine søskende, men nu er en af dem med i programmet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. september 2016 kl. 11:55

Der er nok ikke mange der ved, at Amalie har en del søskende. Efter hendes forældre blev skilt, fandt hendes far en ny kone, som han fik børn med.
Det betyder derfor, at Amalies familie er forholdsvis stor, hvilket ikke altid er lige let, når man selv er et kendt ansigt.
– Efter jeg medvirkede i ‘Amalies Verden’ gik det ud over min familie, at jeg var blevet kendt. Det værste var, at flere i min familie jo ikke selv havde valgt at medvirke, så der blev pludselig skrevet om dem i medierne, hvilket ikke var særligt rart, forklarer Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Så da vi skulle optage ‘Amalies Baby’ var der rigtig mange, der ikke havde lyst til at medvirke. Så vi var nødt til at tænke os om. Eksempelvis er min mor kun med i et enkelt afsnit, og det er da Josephine bliver født.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg har været igennem rigtig mange mænd
Lillesøster sagde ja tak

Amalie er glad for, at lillesøster Sara er en del af 'Amalies Baby'. (Foto: TV3)

Amalie er glad for, at lillesøster Sara er en del af ‘Amalies Baby’. (Foto: TV3)


Men hvis programmet skal skildre Amalies liv, som det er, så er det vigtigt for hende, at hun har noget af sin familie med.
– Jeg spurgte så min lillesøster Sara, som heldigvis rigtig gerne ville, og slet ikke har noget problem med at være på skærmen, siger Amalie og tilføjer:
– Hun sendte mig også en snap onsdag aften, da programmet havde premiere, hvor hun havde taget et billede af tv-skærmen, hvor hun skrev ”Se, nu er vi blevet kendte”, griner Amalie som fortæller, at det var en snap af Sara og hendes lille hund.
LÆS OGSÅ: WOW: Amalie har smidt 30 kilo på en måned
LÆS OGSÅ: Årh: Amalie viser datteren frem
Drømmer sig tilbage
Sara og Amalie boede sammen, da de var små, men efter deres far blev skilt fra Saras mor, ændrede forholdet sig. Dog ses de to søstre alt det, de kan, selvom Sara bor i Aarhus.
– Sara er blevet meget glad for Josephine, og derfor kunne hun godt tænke sig at komme tilbage til Sjælland på et tidspunkt, så hun kan være tæt på, siger Amalie.
Udover Sara, så har Amalie tre brøde. En storebror, der bor i Esbjerg sammen med sin kæreste. En yngre halvbror, der også bor i Jylland og en halvbror mere, der bor godt ti minutter fra Amalie.
Se ‘Amalies Baby’ hver onsdag kl. 21:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Amalie er klar til krig mod Mikkel: Vil have fuld forældremyndighed
LÆS OGSÅ: HOT: Se Amalies krop efter fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.