Alma Agger springer ud i noget nyt og nervepirrende - Her & Nu

Alma Agger springer ud i noget nyt og nervepirrende

Lige som man troede, at 2020 ikke kunne byde på flere vilde oplevelser for vinderen af dette års ‘X Factor’, kaster hun sig ud i endnu et projekt, som får adrenalinen til at pumpe løs.

Af Lærke Stræde - 16. juni 2020 kl. 20:56

For blot tre uger siden stod den kun 20-årige Alma Agger på den store ‘X Factor’-scene og modtog prisen som årets vinder af Danmarks mest populære talentprogram. Det kan være vanskeligt at finde noget, der kan toppe den oplevelse, men ikke desto mindre har den talentfulde sangfugl gjort et forsøg. Hun har nemlig besluttet sig at kaste sig ud over vandet på Refshaleøen fra en 69 meter høj kran.

– For snart tre år siden gav mig og mine veninder vindende et bungyjump i fødselsdagsgave. Nu var der gået længe nok – så vi gjorde det i går. Det var virkelig sjovt at prøve, skriver Alma på sin Instagramprofil mandag formiddag.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

At dømme efter hendes smil, lader det til, at der skal mere til at skræmme ‘X Factor’-vinderen. I Instagramopslaget tilføjer hun nemlig tre selfies, som det er lykkedes hende at knipse undervejs, hvor hun storsmiler.

Selvom ‘X Factor’ er ovre for denne gang, så er eventyret langt fra slut for det 20-årige sangtalent. Med titlen som vinder af årets ‘X Factor’ følger nemlig en eftertragtet pladekontrakt med Sony Music, hvor Alma skal skrive og indspille en EP og få lavet en musikvideo af sin første udgivelse. Sidst, men ikke mindst modtager Alma udstyr til et professionelt hjemmestudie, der gør det muligt at indspille egen musik som mange andre af landets store kunstnere.

LÆS OGSÅ: Dagen før premieren: ‘Paradise’-babe ville ikke være med alligevel

Se billeder og videoer på Almas Instagram fra dagen, hvor hun bungyjumper for første gang

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sólbjørg Skoubo har tabt sig 18 kilo

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Vidste du det? Tyrens skjulte talent