Alliancen knækkede: Jeg tror, jeg var røget på den

Anders tog dødskampen og en stemme ekstra på sig i et eventuelt Ø-Råd. Han troede ikke dengang, det kunne få betydning, men i dag er han mindre sikker.

Af Rikke Lynge - 20. september 2021 kl. 20:55

Anders Cortsen tog i aftenens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ frivilligt dødskampen, der kunne koste en ekstra stemme i Ø-Rådet, men den risiko var Anders villig til at løbe, for han troede ikke, han var i fare.

– Jeg er en person, der elsker at udfordre mig selv, og jeg er ikke specielt god til at sidde stille, og på det tidspunkt, synes jeg, at jeg havde siddet på hænderne af flere omgange, og der sker sgu ikke meget på den ø. Når vi vinder meget, så får vi også nogle dage, hvor de andre skal i Ø-Råd, og der sker ikke så meget. Udover det havde holdet lige været ude, hvor jeg sad over, så jeg havde bare brug for at skulle ud og vise noget for mig selv, forklarer Anders som begrundelse for at tage dødskampen.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Peter fortæller om sit ophold på ‘Robinson’. 

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Vender tilbage

Anders var sikker på, at han havde holdets hovedalliance.

– Jeg troede jo, at Oliver, Katrine og jeg havde en hovedalliance og med Frederik og Johannes med i, og det kan jeg jo så se, at jeg ikke har. Olivers kommentar kommer bag på mig, for jeg troede, jeg havde fået talt med ham omkring det med, at jeg kender Ninos, forklarer Anders til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nynne opløst i tårer: Nu er det helt slut med Robert Hansen

Når Anders i dag ser programmet, så har han på fornemmelsen, at Oliver og Katrines usikkerhed omkring ham skyldes, at han kender Ninos hjemmefra, men han ved også, at hans personlighed kan skille vandene.

– Jeg er en, der spiller spillet rigtig meget, og det er også derfor, at dem i den anden gruppe finder mig meget frembrusende, og de er presset af min karakter, fordi jeg siger min mening. Jeg tog tidligt fat i spillet, og det, tror jeg, at der var flere, der blev lidt presset over, og derfor gerne ville have mig ud, forklarer Anders og tilføjer:

– Enten kan man pissegodt lide mig, og ellers er jeg nok en person, som man helst ikke vil bruge sin tid sammen med, sådan ligger det ofte. Jeg har meget humor og højt humør, men jeg er også en person, der har en mening om mange ting, så jeg er ikke så god til at stå tilbage, hvis jeg har en mening. Det, kan jeg godt forstå, kan være meget frembrusende.

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu en ‘Robinson’-deltager udgår med en skade

Det går først op for Anders, at han ikke er i alliance med Oliver og Katrine, da han selv ser afsnittet på tv.

– Katrine har jeg været noget usikker på, fordi jeg havde en fornemmelse af, at hun var meget med Ralf, så hende følte jeg mig aldrig helt sikker på, men Oliver troede jeg helt sikkert stod sammen med mig. Så den ramte da lidt hårdt, fortæller Anders om at se Olivers kommentar på tv, hvor han udtaler, at han gerne vil have Anders ud.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne tilbage hos eksen

I dag tror Anders, at hans tur til Den Dominikanske Republik havde endt anderledes, hvis holdet var kommet i Ø-Råd.

– Jeg troede ikke på det tidspunkt, at den stemme ville få betydning uanset Ø-Råd eller ej. Men nu tror jeg faktisk, jeg var røget på den, hvis vi kom i Ø-Råd, for så havde min alliance ikke stået stærkt nok. Så havde jeg haft Frederik, Ninos og Johannes, men jeg havde været usikker på Katrine og Oliver. Man ser jo nu, at hvis de havde haft muligheden, så ville de gå en anden vej og få mig ud som en stærk konkurrent. Det kunne godt have været mit end, slutter Anders.

LÆS OGSÅ: WOW: 4 kærestepar i ny sæson ‘Paradise’

Læs mere om