Allerede færdig med 'Stranger Things'? Dét skal du se nu

Vi har samlet fem ting, du allerede nu kan se for at stille ‘Stranger Things’-abstinenserne.

Af Jonas Sand - 15. november 2017 kl. 17:55

Den 27. oktober havde Netflix premiere på sæson to af serien ‘Stranger Things’. Den paranormale serie, der foregår i 1980’erne i en lille amerikansk landsby, har været en kæmpe succes for streamingtjenesten, som allerede har bestilt yderligere to sæsoner.
Men hvis du er ligesom mig, så har du allerede slugt de ni afsnit i sæson to og har svært ved at se, hvordan du skal vente helt til næste år med flere afsnit. Derfor har vi her samlet fire serier og en film, som du i hvert fald kan fordrive lidt af ventetiden og få stillet en del af abstinenserne med.
LÆS OGSÅ: Var du vild med ‘Stranger Things’? Så skal du glæde dig til denne serie

‘Black Mirror’ (Foto: Netflix)


‘Black Mirror’ – serie
‘Black Mirror’ er en sci-fi serie, der udforsker en højteknologisk nær fremtid, hvor menneskehedens største nyskabelser og mørkeste instinkter kolliderer. Hver enkelt episode skildrer en selvstændig historie med en mørk, tvistet slutning, der uden tvivl får dig til at gruble over, hvad fremtiden bringer.
‘Les Revenants’ – serie
Hvis du er vild med ‘Stranger Things’’ overnaturlige tvist, vil du også være vild med franske ‘Les Revenants’. TV-serien centreres om en lille fransk by, hvor en gruppe afdøde mennesker pludselig vender tilbage uden nogen forklaring. De forsøger at finde årsagen, mens resten af byens beboere forsøger at finde en mening med denne tilsyneladende umulige hændelse.

‘Sense8’ (Foto: Netflix)


‘Sense8’ – serie
Skaberne bag ‘The Matrix’ og ‘Babylon 5’ står også bag denne spændingsserie, hvor otte mennesker er i stand til at opleve hinandens liv via telepati. På grund af deres telepatiske evner er de i fare for at blive slået ihjel, men det er samtidig evnerne, der holder dem i live. ‘Sense8’ er et perfekt mix af sci-fi og thriller.
LÆS OGSÅ: Ny Shemar Moore-serie får dansk premiere
‘The X-Files: I Want to Believe’ – film
Filmen ‘The X-Files: I Want to Believe’ er en selvstændig efterfølger til den populære TV-serie og filmen ‘The X-Files: Fight the Future’. De to tidligere FBI-agenter Fox Mulder og Dana Scully vender tilbage for at opklare en sag, der omfatter en vanæret præst, som i syner ser en nuværende agents forsvinden. FBI har for længst lukket den paranormale afdeling ned, men denne sag kan kun løses af Mulder og Scully.

‘Orphan Black’ (Foto: Netflix)


‘Orphan Black’ – serie
Da Sara er vidne til en kvindes selvmord, og kvinden ligner hende selv på en prik, overtager hun den afdødes identitet. Det åbner op for en verden af hemmeligheder, der kan blive hendes egen død. ‘Orphan Black’ er en mørk thriller med et stort fokus på kloning, og ligesom ‘Stranger Things’ er det én pige, der muligvis er nøglen til det hele.
LÆS OGSÅ: ‘Kongen af Queens’-genforening får dansk premiere
LÆS OGSÅ: Var du vild med ‘Big Little Lies’? Så vil du elske denne serie