Alexandra venter på kæresten: Svær kærlighed

Til præmieren på den 25. James Bond-film ville Alexandra hellere tale om Nikolai og hans kæreste end om sit eget forhold.

Af Rikke Lynge, Kenth G. Madsen og Nikolaj Vraa. - 10. oktober 2021 kl. 09:55

I stedet for med kæresten Nicolai Peitersen gik grevinde Alexandra, 57, i sidste uge til premiere på den 25. James Bond-film sammen med et par gode veninder.

LÆS OGSÅ: Frygter for dronningen: Pas på, Margrethe

Efter 20 år i Kina skal hendes 51-årige forretningsmand i år flytte hjem til Danmark, men det lader vente på sig. Afstanden lader dog ikke til at komme på tværs af forholdet.

LÆS OGSÅ: Mary bekymret for de unge: De har det svært

– Det går godt, svarede hun med et smil, da hun blev spurgt, hvordan det går med kærligheden.

Alexandra købte tidligere i år en ny lejlighed i det indre København, men bor fortsat i sit hus i Charlottenlund, der endnu ikke er solgt. Hun ville dog ikke uddybe, om hun og kæresten skal finde et fælles hjem, når han kommer hjem.

Artiklen fortsætter under videoen.

– Det må I spørge ham om. Alt er nyt, og det er en verden, hvor man ikke kan rejse så nemt.

Hvor hun var ordknap om sit eget forhold, ville hun til gengæld gerne tale om prins Nikolai og hans kæreste.

LÆS OGSÅ: Joachims nødråb til Frederik: Frygter for Isabella

– Det er dejligt, at han er kommet af sted til Paris. Jeg er glad på hans vegne, og ser frem til at besøge ham på et tidspunkt. Hans kæreste Benedikte er bare så skøn. De er søde sammen, så jeg er lykkelig og stolt, sagde Alexandra, der også fik beundret en klassisk Aston Martin DB5 fra 1964 ved premieren.

– Jeg er vokset op med James Bond, og han er stadig rå, sej, omsorgsfuld og kærlig overfor kvinderne. Han er interessant, da han også har de bløde værdier, slog hun fast.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary i sit livs form