Alexandra tilbage på scenen: Popstjerne i London

Grevinde Alexandra var torsdag i sidste uge tilbage på scenen til fordel for fattige og udsatte børn i det sydlige Afrika.

Af Jonas Sand - 28. september 2019 kl. 15:55

Torsdag aften var grevinde Alexandra, 55, tilbage på scenen som popsanger. Ved et velgørende arrangement på in-stedet The Brewery gik hun på scenen og sang sin single, ‘Wash me away’, sammen med det sydafrikanske Star Choir.
Ved arrangementet, hvor et bord til ti kostede 25.000 kroner, blev der samlet ind til organisationerne ‘Hand in Hand’ og ‘Star for Life’, hvis formål er at inspirere fattige og udsatte børn i det sydlige Afrika til at nå deres drømmes mål.
Alexandras sang er udgivet til fordel for netop ‘Star For Life’, der er stiftet af den svenske entreprenør Dan Olofsson og hans hustru, Christin. Da den udkom i november sidste år, gik den med det samme til tops på den danske hitliste.
LÆS OGSÅ: Prins Nikolai har fået ny sambo: Far flytter ind
Det betyder dog ikke, at grevinde Alexandra vil være sanger på fuld tid, når hun næste år holder op med at modtage årpenge fra staten.
– Jeg er ikke professionel, jeg har ikke tænkt mig at bevæge mig på den store scene som et livsvilkår. Det er ikke en ny karriere, har hun sagt til B.T.
Hun er dog ikke helt afvisende over for at lave mere musik.
– Mine venner har spurgt mig, hvorfor jeg ikke startede for 20-30 år siden. Men jeg er på en rejse, som slet ikke er slut, sagde hun tidligere som gæst i ‘Go’ Morgen Danmark’.
LÆS OGSÅ: Alexandra slår fast: Nu er det slut