Alexandra sætter huset til salg: Derfor flytter hun

Hvis man er interesseret i Grevinde Alexandras villa beliggende nord for København, så er det nu, man skal slå til.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. januar 2021 kl. 12:48

Grevinde Alexandra har tidligere boet i indre by, og nu ser det ud til, at hun er klar til at vende tilbage til livet i København. Hun har nemlig netop sat sin 215 kvadratmeter villa på Vilvordevej i Charlottenlund til salg for 14.995.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Rift om Alexandra: Nyt job

Det skyldes ikke kun, at hun vil tilbage til byen, men også at prins Felix bliver student til sommer og med stor sandsynlighed flytter hjemmefra om ikke så mange år. Sådan skriver SE og HØR, efter de har talt med Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen.

LÆS OGSÅ: SE HER: Joachim i ny Bentley

Grevinde Alexandra købte villaen nord for København tilbage i efteråret 2017, hvor hun selv gav 9,95 millioner for boligen. På det tidspunkt var det hende og den dengang 15-årige prins Felix, der flyttede ind.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par ophæver ægtepagten

Udover at der venter et nyt kapitel, når det gælder bolig, så er der også fart på karrieren hos grevinden. Sidste år tiltrådte Alexandra en deltidsstilling som Director of client programmes hos B&O, og i begyndelsen af januar kom det frem, at 2021 er begyndt med en plads i softwarevirksomheden Unumeds bestyrelse. 

Her kan du se billeder af villaen i Charlottenlund. 

LÆS OGSÅ: Helle Thornings milliongave