Alexander: Det er som at dø

Rygterne om Alexanders taktiske planer endte med at sende ham hjem fra Mexico.

Af Mikkeline Andersen - 14. februar 2013 kl. 8:30

Imellem sex på kryds og tværs og de mange intriger har kærligheden alligevel blomstret. Men igår var der ingen vej udenom, da enten Camilla eller Alexander skulle forlade hotellet.
– Jeg havde det rigtig, rigtig dårligt med, at det enten var Camilla eller mig, der skulle hjem. På det tidspunkt er vi allerede meget glade for hinanden, og derfor havde vi aftalt, at vi ikke ville sige noget dårligt om hinanden for at påvirke de andres valg, fortæller Alexander til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Shila: Steven narrede mig
‘Som at dø’
Den endelige beslutning om Camilla og Alexanders fremtid i Mexico skulle i sidste ende afgøres af Kasper, Malene og Steven. Og med Malenes afgørende stemme blev det altså Alexander, der måtte vinke farvel til drømmen om en finaleplads – og det var absolut ingen sjov oplevelse.
– Jeg er ikke en person, der har let til tårer, men det var svært at holde dem tilbage. Det lyder underligt, men det er som at dø, når man ryger ud – fordi man lever i sin egen lille verden i Mexico, forklarer han og tilføjer:
– Men hvis Camilla var røget, så havde ‘Paradise’ ikke været det samme for mig.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Emil taler ud: Et sandt mareridt
Spillede ikke på to heste
Rygterne om, at Alexander skulle være gået bagom ryggen på sin partner, Malene, og spillet på to heste, ærgrer ‘Paradise-fyren’.
– Jeg har virkelig ikke gjort noget, der skulle gøre, at Malene ikke kunne stole på mig. Derimod er det hende, som lyver og siger, at hun ikke ville kunne smide Camilla eller mig ud.
Da de endelige stemmer skulle afgøre, hvem, der skulle forlade hotellet, ønskede Steven, at Alexander skulle blive, men lige lidt hjalp det, for Malenes afgørende stemme sendte Alexander ud af spillet.
– Det er en træls måde at ryge ud på. Jeg havde håbet, at Steven kunne se det (red. at Alexander ikke spillede på flere heste), fordi han er en stille og rolig fyr, der er nede på jorden – ligesom mig, siger Alexander, der altså måtte forlade ‘Paradise’-eventyret.
LÆS OGSÅ: Camilla: Alexander ville aldrig gå imod Malene
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.