ALDRIG VIST FØR: Helt nye optagelser med Christian fra ‘Årgang 0’

I aften fortæller Christian Elhauge sin historie fra ‘Årgang 0’, men i aftenens afsnit indgår også optagelser, der ikke før er vist på tv.

Af Rikke Lynge - 30. januar 2020 kl. 14:55

Seere af ‘Årgang 0’ har fulgt Christian Elhauge og hans familie siden 2008, hvor de blev en del af dokumentarprogrammet og afløste Mathilde Beuschau og hendes familie, som trak sig fra programmet. TV 2 har i januar måned vist de nu 19-årige ‘Årgang 0’-deltageres version af historien, og i aften kl. 20.00 på Tv 2 fortæller Christian sin historie, og det med helt nye optagelser, der ligger før hans medvirken i ‘Årgang 0′.
– TV 2 har været forbi, og vi har givet dem nogle gamle computere, og så har de fundet nogle klip fra før vi var med i ´Årgang 0’. Der er scanningsvideo fra inde i maven og optagelser af Christian fra han var lille, som ikke er set på tv før, fortæller Christians far Mogens, da Realityportalen besøger familien i Århus.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vender tilbage
Christian ser tilbage på en barndom, hvor han ikke har manglet noget, og hvor der udelukkende har været opbakning fra forældrene Tina og Mogens. De bakker også sønnen op i hans seneste beslutning om at blive guide, ligesom de heller ikke pressede ham til topkarakterer i gymnasiet.
– Jeg følte ikke et pres som studerende. Mine forældre sagde bare, at jeg skulle gøre mit bedste, og at det ikke var verdens undergang, hvis jeg ikke fik de bedste karakterer. Derfor føler jeg ikke, at jeg rigtig var presset, fortæller Christian til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor skal vi ikke have børn nu 
Christian har taget uddannelsen som guide efter sin afsluttende studentereksamen, og efter planen rejser han ud i den store verden til april, men han ved endnu ikke, hvor han skal hen.
– Der er ingen prioriteringsliste, når man skal afsted første gang. Jeg er egentlig til dels ligeglad med, hvor jeg kommer til. Jeg vil bare gerne til et varmt land og få noget tan og arbejde og hygge mig med et godt crew. Formålet med at være guide er at se verden og arbejde på samme tid. Plus man får nogle gode kompetencer. Hvis man for eksempel er genert, så forsvinder det ved at være guide, da man lærer at stå foran en stor forsamling, når man skal holde velkomstmøde. Det er en god kompetence at have i mange sammenhæng. Man lærer også bare at snakke med mange forskellige mennesker, siger Christian.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet kidnappet
Når Christian kommer hjem som guide om 1-2 år, så er planen lige nu, at han gerne vil følge i sin mors fodspor og blive iværksætter, men som han selv udtaler, så kræver det, at han får en god idé, og den har han ikke endnu.
Se hele Christians historie og de nye optagelser, som ikke før er vist på tv, i aften kl. 20.00 på TV 2 eller på TV 2 Play.
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre
SE BILLEDERNE: ‘Årgang 0’-stjerne har fået kørekort – og kører galt første dag