ALDRIG SET FØR: ‘Årgang 0’-stjernerne samles om fælles projekt

Det er flere år siden, at Theresia Low Treshow-Kühl, Christina Siguenza, Lene Østerby og Tina Elhauge har været samlet, men nu har en af mødrene taget initiativ.

Af Lotte Knudsen - 9. november 2021 kl. 18:55

Mandag aften smed de fire ‘Årgang 0’-mødre hverdagstøjet og hoppede i glimmerkjoler og høje hæle. De skulle nemlig alle fire agere modeller for Tina Elhauges online tøjbutik, LikeLondon.

– Vores kunder har spurgt, om de kan se vores tøj på flere størrelser, og så synes jeg, at det var oplagt at spørge de andre mødre for ‘Årgang 0’. Vi er nemlig fire forskellige kvinder, som udstråler noget forskelligt, forklarer Tina Elhauge på den røde løber inden det online modeshow.

LÆS OGSÅ: Lars Hjortshøj skal skilles: Vi ser ikke andre muligheder

Artiklen fortsætter under vidoen, hvor Tina Elhauge fra ‘Årgang 0’ fortæller om sit online modeshow for LikeLondon…

Selvom at Theresia Low Treshow-Kühl, Christina Siguenza og Lene Østerby aldrig har prøvet at gå catwalk før, var de med på ideen med det samme.

– Det er sjovt at få lov til at være model i Tinas modeshow. Jeg føler mig som en 18-årig pige, der sidder sammen med veninderne og lægger make-up og finder tøj frem, fortæller Theresia.

– Det er sejt, at Tina har taget initiativ til det her, siger Lene Østerby.

LÆS OGSÅ: VOLDSOMT! Derfor går Didde med krykker

Lene pointerer desuden, at modeshowet også er en form for genforening, da de fire mødre ikke har set hinanden i flere år.

– Jeg har glædet mig, og der er flere af dem, som det er rigtig lang tid siden, at jeg har set. Det er så hyggeligt, at være samlet igen, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

Se det online modeshow for LikeLondon her.