Albert Dyrlunds kæreste åbner op: Fik blackout, da han døde

Da Danmark mistede sin måske mest elskede Youtube-stjerne, mistede Maria Andersen den person, som hun troede, at hun skulle dele sin fremtiden med. I podcasten ‘112 for knuste hjerter’ sætter Maria Andersen ord på sin sorg.

Af Lotte Knudsen - 3. marts 2022 kl. 15:35

Offentligheden vidste intet om, at Albert Dyrlund havde en kæreste, da han gik bort under en tragisk ulykke i Italien.

Men siden vinteren 2020 har han dannet par med den grafiske designer Maria Andersen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sender sin løn til Ukraine

De to aftalte at tage på date i et sommerhus på Fanø efter en lang korrespondance på Instagram – og kort tid efter udflugten blev de kærester.

– Jeg kunne mærke, at jeg hurtigt blev forelsket. Han var meget unik. Fra vores første date og indtil han tog til Italien, var vi stort set sammen hele tiden. Han var en kæmpe del af min hverdag og omvendt, forklarer Maria Andersen i podcasten ‘112 for knuste hjerter’.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Irina Olsen tager stilling til krigen i Ukraine til gallapremiere på ‘The Batman’ i CinemaxX….

LÆS OGSÅ: 11 dage over termin: Ung mor har født

Sådan skulle det desværre ikke fortsætte. Og Maria kan tydeligt huske, da hun modtog opkaldet, der ændrede hendes liv radikalt.

– Jeg sad begravet i arbejde på en café, da jeg modtog et opkald, og jeg kunne bare høre panikken i stemmen. Jeg kan huske, at jeg blev ved med at sige “Er han okay?”, forklarer Maria om det opkald, som knuste hendes hjerte.

–  Jeg havde brug for at høre en eller anden sige “ja, men det er ikke godt”. Et eller andet, så der var en eller anden form for håb.

Men alt håb var desværre ude.

–  Men så fik jeg så at vide, at han var død. Og så sortnede det for mig, og så kan jeg ikke rigtig huske andet, end at jeg lige pludselig var hjemme i min lejlighed, hvor jeg ringede til min søster og min mor og fortalte, at Albert var død, fortæller en grådkvalt Maria i podcasten.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne bryder grædende sammen: Frygter overfald

Efterfølgende tog Maria hen til Alberts forældre og hans familie, hvor hun sammen med dem forsøgte at bearbejde den hjerteskærende nyhed.

– I de første to måneder var det hele forfærdeligt. Jeg græd rigtigt meget. Jeg var meget sammen med Alberts familie. Jeg følte mig tættere på Albert, og det var rart at hele sammen med dem. De vidste, hvordan jeg havde det, forklarer hun.

Udover at snakke om tragedien, forsøgte Maria at bearbejde sorgen gennem forskellige hobbyer.

– Lige pludselig sad jeg og tegnede rigtigt meget, og jeg besluttede mig for at lave en børnebog. Det var lidt et helingsprojekt. En børnebog inspireret af Albert, fortæller hun og fortsætter:

– Og så begyndte jeg at stå på rulleskøjter. Jeg købte bare nogle, og så lærte jeg det. Det lyder fjollet, men det hjalp.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr henter ukrainske flygtninge i Polen

Selvom Maria Andersen kan blive distraheret gennem sine hobbyer, er sorgen over Albert naturligvis på ingen måde forsvundet. Faktisk har den grafiske designer svært ved at forestille sig en lykkelig fremtid.

Hør afsnittet af ‘112 for knuste hjerter’ hos 24syv, hvor Albert Dyrlunds kæreste fortæller om hjertesorgen, når ingen slår op – men den anden person pludselig ikke er her længere.

Læs Maria Andersen første Instagram-opslag efter Alberts død herunder. 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maria J. Andersen (@mariajandersenart)

 

 

Læs mere om