Lars og Ulla til verdens ende uden telefon

Programmet bød på stor modgang, men de har alligevel aldrig fortrudt deres deltagelse.

Af Jan Körner - 5. april 2020 kl. 8:58
Da TV 2 i tirsdags søsatte deres nye program ’Først til verdens ende’ var det med blandt andre Lars og Ulla Gjedde på henholdsvis 61 og 60 år.
I tv-serien bliver fem par sendt af sted fra Odense med Singapore som endestation. De må ikke bruge kreditkort eller mobiltelefon, men skal alle klare sig med kontanter og et verdenskort. Det var Ulla, der havde set, at TV 2 søgte deltagere, og hun trængte til lidt tid med Lars, der arbejder alt for meget i sit firma.
– Vi fik en dato og et sted i Odense. Her skulle vi aflevere kreditkort og mobiltelefon. Det var lidt underligt, for pludselig føler man sig helt afskåret. Vi fik udleveret en kuvert med besked om, at Venedig var første checkpoint, så der skulle vi så finde hen, siger Ulla Gjedde til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Her holder Dronning Margrethe vinterferie
Hun ønsker ikke af hensyn til seerne at afsløre, hvor næste checkpoint siden gik hen, men den bød på masser af strabadser og modgang fra de ansatte på bus- og togstationerne, som bød på et vanvittigt bureaukrati. Så Ulla var helt knust til sidst.
– Men heldigvis mødte vi stor imødekommenhed hos lokalbefolkningerne, som næsten alle stillede sig til rådighed med deres mobiltelefoner, så vi kunne blive hjulpet på vej, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: SE HER: Blachmans vilde sommerhus: Sælger luksushytten
Trods genvordighederne har ægteparret ikke fortrudt rejsen.
– Det har været spændende at møde lokalbefolkningen og komme i kontakt med dem, og det var simpelthen en nødvendighed for at kunne fortsætte rejsen, lyder det fra Ulla Gjedde.
LÆS OGSÅ: Trodsede statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi

Nu er de hjemme i vante rammer igen

– Det var dejligt at komme hjem. Specielt vores børn var glade, for de var da bekymrede, når vi ikke kunne have kontakt.
Ulla havde håbet, at det havde ændret på sin mands mange arbejdstimer, men han arbejder stadig lige meget.
– Sådan er min mand, siger hun med et smil.
LÆS OGSÅ: Gina Jaqueline ryger hash: Jeg stimulerer mine sanser og min appetit