Aksel og Magnus fra ’X Factor’: Som to dråber vand - Her & Nu

Aksel og Magnus fra ’X Factor’: Som to dråber vand

Nok er Aksel og Magnus tætte, men der er ikke noget, der slår forholdet til begges tvillingebrødre. Klik billedgalleriet igennem for de søde barndomsbilleder og se, hvor slående ligheden er.

Af Kenth G. Madsen - 25. april 2020 kl. 15:00
Under ‘X Factor’-bootcampen blev de sat sammen til en duo, og der opstod straks en særlig god kemi. Aksel og Magnus er født som henholdsvis en- og tveægget tvilling. De blev interviewet sammen med deres respektive tvillingebrødre kort før corona satte en stopper for talentshowet på ubestemt tid.
– Det var sjovt at mødes alle fire. Vi kunne virkelig mærke samspillet mellem hinanden, og grunden til vores gode samarbejde, skyldes nok, at vi er tvillinger, mener Aksel, 20 og 19-årige Magnus sammen med deres tvillingebrødre Sigurd og Sofus.
– Aksel og jeg følte straks samhørighed og er blevet sindssygt gode venner. Jeg har aldrig mødt en person, der har forstået mig så godt, erkender Magnus, der udover at være tvilling med Sofus også er pseudotrilling, fordi deres storebror kun er 18 måneder ældre end dem.
LÆS OGSÅ: Janni Ree åbner op: Sådan bliver det, når Karsten er væk
Aksel og Sigurd ligner hinanden som to dråber vand.
– Det er fedt altid at have en legekammerat. Vi har samme humor og kan færdiggøre hinandens sætninger. Sigurd og jeg er begge nørdede, når det gælder computer og teknik. Han er måske lidt mere boglig end jeg. Til gengæld er jeg mere kreativt anlagt, mener Aksel, mens Magnus nikker anerkendende: Det samme gør sig gældende med hans tvilling.
– Det er virkelig fantastisk, og jeg elsker det forhold, vi har til hinanden. Det er noget helt andet end normalt, siger Magnus.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer indkaldt af statsministeren
Aksel og Sigurd har prøvet at udviske ligheden mellem dem.
– Da vi var mindre prøvede vi så vidt muligt ikke at ligne hinanden for meget, så vi gik i forskelligt tøj. Vi har aldrig rigtigt være jaloux, men støttende overfor hinanden, siger han videre.

Når den ene tvilling får en kæreste

Og selvom ‘X Factor’-talenterne taler sammen med deres tvillingebrødre hver dag, er der jaget en kile ind i forholdet mellem Magnus og Sofus.
– Sofus har nemlig fået en kæreste, så han er rigtigt meget sammen med hende. Det er selvfølgelig lidt træls, at hun tager al opmærksomheden, griner Magnus, der selv er single.
LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop
Under coronakrisen har Aksel & Magnus nået at øve sammen en enkelt gang.
– Det har været mærkeligt, men også rart at være hjemme, og nu kan man rigtigt mærke, hvor fedt det er at deltage, siger ‘X Factor’-duoen.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Luksusfælden’-eksperterne til Linette: Du skal i fængsel