AFSTEMNING: Hvem har forandret sig mest?

Kvinderne fra Bryggen har alle forandret sig, men hvem har gennemgået den vildeste forvandling?

Familien fra bryggen
Af Louise Vilsbøl - 3. juni 2021 kl. 13:41

Det er ti år siden, Geggo og Linse for første gang indtog de danske tv-skærme side om side med højt hår, vild makeup og lange vipper. Når sidste afsnit af programmet ruller over skærmen i dag, er det dog to helt andre kvinder, der står foran tv-seerne.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Som Geggo så tørt bemærker, så var der nok ikke nogen, der havde troet, at pigen med de øjenvipper, som hun havde i første sæson, ville ende med at leve af at sælge vipper. Men ikke desto mindre er hun i dag selvstændig og har sit eget vippebrand.

Linse mener, at det var mødet med Cengiz, der forandrede Geggo, men Geggo selv mener, at den virkelige gamechanger var, da hun fik Alba. Hun er dog ikke den eneste, der har ændret sig. Både Linse og Didde har også forandret sig både fysisk og indeni, eller har de?

LÆS OGSÅ: Her er Linses nye kæreste

– Jeg synes faktisk, at ud af os alle sammen er jeg den, der har forandret mig mindst, fastslår Linse.

Det mener de andre dog ikke. Didde bemærker, at de to i programmets begyndelse kom op at slås med et ægtepar i Spanien, hvor det var ved at gå helt galt, og nu sidder de der som to gamle bedstemødre med mere sul på kroppen og et måske lidt mere roligt sind.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Didde har også gennemgået en vild forvandling, og ifølge Geggo er hun blevet både pænere og gladere med årene. Nu trives hun med stabilitet og har haft det samme job i syv år.

Der er altså ingen tvivl om, at de tre kvinder har forandret sig og nok også til det bedre alle sammen, men hvem har forandret sig mest? Deltag i afstemningen herunder, og hør deres diskussion omkring forandringen i videoen nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

Hvem synes I, der har forandret sig mest?

Hvem har forandret sig mest?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...