AFSTEMNING: Hvad er årets ærgerligste break up?

2020 har været fyldt med chokerende break ups, hvor de realitypar, vi heppede på, kastede håndklædet i ringen. Stem her på det break up, der slog dig mest omkuld i år!

Af Lykke Buhl - 26. december 2020 kl. 10:51

I år har vi været vidne til mange chokerende og hjerteknusende reality-break ups, hvor ellers så tilsyneladende stabile parforhold pludseligt gik i stykker.

Derfor har vi her samlet de otte par, hvor nyheden om deres brud ramte os allerhårdest lige i hjertekulen. Men hvilket par synes du var mest chokerende eller sørgeligt at se gå fra hinanden i 2020?

Læs om alle eksparrene og stem på årets ærgerligste break up herunder!

LÆS OGSÅ: Her er årets ærgerligste break up 2019

Hvad har været årets ærgerliste break up 2020?

  • Nicklaes & Amanda fra 'Ex on the Beach' (27%, 2.497 Votes)
  • Kia & Walid fra 'Kongerne' (16%, 1.493 Votes)
  • Michelle & Kasper fra 'Ex on the Beach' (14%, 1.316 Votes)
  • Teitur & Christel fra 'Singletown' og 'Paradise Hotel' (14%, 1.306 Votes)
  • Trine Skjollander & Mathias Hjort fra 'Paradise Hotel' (9%, 837 Votes)
  • 'Paradise'-værten Rikke Gøransson & Tommy (7%, 600 Votes)
  • Amalie Szigethy fra 'Forsidefruer' og Mikkel Skelskov (6%, 549 Votes)
  • Melina Buur & Lenny Pihl fra 'Singletown' (5%, 491 Votes)

Total Voters: 9.089

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemningen slutter mandag d. 28. december kl. 23.59

LÆS OGSÅ: LISTE: De har vundet ‘Vild med dans’


Herunder kan du læse mere om de nominerede brud

1. Teitur & Christel fra ‘Singletown’ og ‘Paradise Hotel’

Christel og Teitur (Foto: Anthon Unger)

I januar 2020 offentliggjorde ‘Paradise Hotel’ sæson 15-vinderen Teitur Skoubo og ‘Paradise Hotel’ sæson 11-deltageren Christel Trubka, at de var blevet kærester. Siden var parret så godt som uadskillelige, og selvom de aldrig flyttede sammen, så brugte de stort set hver dag sammen. Der blev da også både drømt om at flytte sammen og at få børn sammen i fremtiden.

I sommers deltog parret i realityprogrammet ‘Singletown’, og her fik de i den grad testet parforholdet, som var programmets præmis. Mange rasede over den behandling, som Teitur gav Christel i programmet, hvor Christel blev mere og mere såret, mens Teitur blev mere og mere i tvivl om sine følelser for hende, mens hans kyssede løs på andre damer. Men Christel stod fast og tilgav ham, og de to forlod programmet som par.

Men da programmet begyndte at blive vist på skærmen, blev der lidt mere stille fra parret. I november offentliggjorde Teitur og Christel så, at de alligevel ikke var sluppet helskindet igennem realityporgrammet, og at de faktisk havde været fra hinanden i halvanden måned, men at de stadig ville være venner.

LÆS OGSÅ: Teitur åbner op: Sådan har jeg det med ‘Singletown’ i dag


2. Kia & Walid fra ‘Kongerne’

Kia og Walid (Foto: Janus Nielsen)

De to tidligere ‘Kongerne’-deltagere, 30-årige Kia ‘Sugar’ Sødergreen og 39-årige Walid ‘Knaldperlen’ Bechara, havde klaret sig igennem mere end de fleste andre par. Derfor kom det også som et gevaldigt chok, da parret valgte at stoppe som kærester tilbage i september 2020.

Parret fandt sammen under optagelserne af ‘Kongerne’-programmerne tilbage i 2014. Sammen fik de i 2017 deres fælles søn Marcus. Desværre resulterede fødslen af sønnen i en fødselsdepression og fødselspsykose for Kia, der siden har været meget åben omkring, at hun ikke kan være sammen med sønnen ret længe af gangen. Kia bor i dag på bosted på Sjælland, mens Walid bor med sønnen i Nordjylland for at være tæt på sin egen familie, der giver en hjælpende hånd med.

Desværre sled omstændighederne til sidst for meget på forholdet gennem syv år, og særligt Kia har haft svært ved at vende sig til, at hende og Walid ikke længere er kærester. Heldigvis snakker eksparret stadig godt sammen og fortsætter den gode kommunikation omkring deres knap 4-årige søn, som Kia stadig ser på samme vis som før med jævne mellemrum. Eksparret har også netop holdt jul sammen, og Kia fortæller, at det har gavnet både hende og Walid at være fra hinanden, så Walid ikke er så bundet, mens Kia har ro til at komme i bedring.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia og Walid går hver til sit


3. Nicklaes & Amanda fra ‘Ex on the Beach’

Nicklaes Olsen og Amanda Mogensen til forpremiere på ‘Ex on the Beach’ sæson 4 (Foto: Janus Nielsen

Alle ‘Ex on the Beach’-fans heppede på det ukuelige sæson fire-par Nicklaes Johannes Olsen og Amanda Mogensen. Vi så dem lige fra første møde til første kys til første date i Brasiliens smukke omgivelser og til sidst et bryllup på vaskeægte ‘Ex on the Beach’-manér.

Også hjemme i Danmark holdt kærligheden, hvor Amanda flyttede ind i Nicklaes lejlighed i Hedehusene, mens parret var på boligjagt. De store fremtidsplaner var lagt, men pludselig sluttede forholdet i maj måned i år. Nicklaes fortalte, at det var ham, der havde truffet beslutningen, fordi hverdagen var kommet over parret hjemme i Danmark, og ikke mindst var det svært med Amandas store jalousi over den enorme interesse for hendes kæreste.

Bruddet tog også særligt hårdt på Amanda, der i lang tid havde det svært med at have mistet sin store kærlighed. I dag er hun heldigvis videre, og det samme er Nicklaes, der har fået en ny ‘Ex on the Beach’-babe på krogen, nemlig hans med-All Star Line Maria.

LÆS OGSÅ: VILDT trekantsdrama! Var Line Maria Nicklaes utro med Marco?


4. Melina Buur & Lenny Pihl fra ‘Singletown’

Lenny og Melina (Foto: Rikke Lynge)

I sensommeren 2019 fandt 34-årige Lenny Pihl Christensen og 23-årige Melina Buur sammen. I januar i år gik Melina dog fra Lenny for første gang, da hun fandt ud af, han havde været hende utro med to jyske damer under et barjob i Hjørring.

Parret fandt dog sammen igen, da Lenny kom og støttede Melina i en svær tid. Siden meldte de sig til ‘Singletown’, hvor Lenny ønskede at bevise, at Melina kunne stole på ham. Parret klarede da også parforholdstesten, men efter hjemkomsten holdt kærligheden ikke. I oktober fortalte Lenny og Melina nemlig, at de endnu engang var gået fra hinanden.

Kort forinden bruddet afslørede parret, at de var flyttet fra hinanden, så Melina blev i parrets fælles lejlighed i Kalundborg, mens Lenny flyttede hjem til sine forældre. Fraflytningen forklarede Melina dog med, at hun var blevet ramt af angst og depression, som hun ikke ville hive Lenny med ned i.

Heldigvis er parret stadig gode venner  i dag – og hvem ved om det kunne udvikle sig igen!

LÆS OGSÅ: Efter trekant-stunt i Jylland: Sådan fandt Melina og Lenny sammen igen


5. ‘Paradise’-værten Rikke Gøransson & Tommy

Rikke Gøransson og ekskæresten Tommy Lee-Winkworth (Foto: Janus Nielsen)

De fleste vidste nok godt, at parret ikke var sammen længere allerede tilbage i sensommeren i år, hvor de stoppede deres ellers evindelige strøm af opslag med hinanden på. Men i december 2020 stod ‘Paradise Hotel’-værten Rikke Gøransson så endelig frem og bekræftede, at hende og modellen Tommy ikke længere var et par og ikke havde været det siden september.

Forinden havde Rikke og Tommy dannet par siden starten af 2019, efter de i januar 2019 mødtes til en fest hos designeren Søren Le Schmidt. I sommeren 2019 flyttede parret så sammen, men nu er de flyttet hver for sig, og heldigvis er de begge kommet ovenpå efter bruddet igen.

LÆS OGSÅ: Forholdet er slut


6. Trine Skjollander & Mathias Hjort fra ‘Paradise Hotel’

Mathias & Trine fra ‘Paradise Hotel 2018’ (Foto: Janus Nielsen)

Tilbage i februar gik ‘Paradise 2018’-parret Mathias Hjort og Trine Skjollander fra hinanden. Det kom som et chok for mange, da parret havde holdt stærkt sammen siden ‘Paradise’, og op til bruddet boede de sammen i en lejlighed i Odense.

Senere afslørede parret, at bruddet skyldtes, at Trine havde fået mulighed for at opfylde sin drøm og åbne sin egen frisørsalon i hjembyen Aalborg. Da Mathias ikke ønskede at flytte fra Odense, så opgav parret på grund af den kommende distance mellem dem. Senere fortalte Trine, at det havde skuffet hende, at Mathias ikke ville flytte med, men eksparret snakkede efterfølgende fint sammen, indtil kontakten blev lidt mere harsk og til sidst gled ud i sandet.

Parret havde tatoveret hinandens navne, som de efterfølgende har fået fjernet.

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias


7. Michelle & Kasper fra ‘Ex on the Beach’

Michelle og Kasper i parrets tidligere hjem (Foto: Rikke Lynge)

Michelle Koldkur og Kasper Klausen nåede at danne par i 2,5 år, efter de faldt for hinanden i ‘Ex on the Beach’. Parret boede sammen i en lejlighed lidt udenfor Aarhus med deres fælles hund Kenya, men pludselig annoncerede de i oktober, at de havde besluttet sig for at holde en pause.

Pausen ville Michelle og Kasper bruge til at se på, om de kunne genfinde kærligheden sammen og få afklaring på deres fremtidsplaner som par, da de fandt ud af, de havde meget forskellige ønsker til fremtiden sammen.

Det lykkedes dem desværre ikke, og i starten af november fortalte parret, at de desværre havde valgt at slå op og flytte fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Derfor takkede Michelle og Kasper nej til en plads i ‘Singletown’


8. Amalie Szigethy fra ‘Forsidefruer’ og Mikkel Skelskov

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har datteren Josephine sammen (Foto: TV3)

Amalie Szigethy og den et år yngre Mikkel Skelskov fandt sammen i slutningen af 2014, og efter lidt over et år sammen annoncerede parret, at de skulle være forældre i en alder af 24 og 23 år. Dengang boede parret sammen i det nordsjællandske og købte siden hus i Rungsted sammen.

Men kort efter at Amalie og Mikkel var flyttet ind i deres fælles hus, så gik de i marts 2016 fra hinanden for første gang, mens Amalie ventede deres fælles datter Josefine, der i dag er 4 år. Stemningen var rigtig dårlig, og Mikkel beskyldte blandt andet Amalie for at have været ham utro med sin ekskæreste, ‘Ulven’ Peter Birch, hvilket Peter dog benægtede.

I den første tid af datteren Josefines liv, så Mikkel hende ikke, og ifølge Amalie var det fordi, han løj om sit liv og tog stoffer, men ifølge Mikkel skyldtes det, at Amalie ikke ville lade ham se datteren, og Amalie bekræftede da også, at hun havde modtaget bøder for ikke at udlevere Josefine til Mikkel. Samværet endte nemlig i noget af et juridisk slagsmål i Statsforvaltningen, men efterfølgende så det ud til, at der var lagt låg på uoverensstemmelserne mellem det tidligere par.

Men pludselig i januar 2020 begyndte Mikkel at dukke op på Amalies sociale medier, hvor man kunne se, at han var taget med Amalie og hendes familie på skiferie. Måneden efter kom der så endnu et billede på Amalies profil, og denne gang kyssede hun ligefrem på Mikkel og ledsagede billedet med hjerte-emojis.

I maj overraskede Amalie så alle og fortalte, at hun skulle være mor til endnu en lille pige. Hun ønskede at holde faren hemmelig, men mange regnede hurtigt ud, at det var Mikkel, hun ventede barn med. Mikkel og Amalie blev da også kærester i en overgang omkring graviditeten, men desværre ebbede forholdet ud igen. Dog er parret i dag gode venner, og Mikkel var denne gang tilmed med til fødslen i november af lille Hannah, som eksparrets anden datter kom til at hedde.

LÆS OGSÅ: Ærlige Amalie: Derfor valgte jeg at få endnu et barn med Mikkel

LÆS OGSÅ: Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i ‘Forsidefruer’