Afstemning: Her er årets reality-hunk 2015

Her kan du se, hvem der løb med titlen som ‘Årets reality-hunk 2015′.

Af Emilie Holm Egebro - 28. december 2015 kl. 11:55

I løbet af 2015 har mange flotte mænd prydet de danske skærme. Realityportalen udvalgte efter meget besvær 15 lækre fyre, som I læsere kunne stemme på til at vinde den famøse titel som ‘Årets reality-hunk 2015’.
Især to fyre har fået jeres stemmer og har skiftevis ligget på førstepladsen den sidste uges tid. Sonny fra ‘De unge mødre’ endte dog med at vinde, idet han fik 5 % flere stemmer end Patrick fra ‘Paradise Hotel’.
– Jeg har det da godt med at løbe med sejren. Der er en masse andre flotte fyre i konkurrencen, så det da dejligt at ligge deroppe. Og så ville jeg da lyve, hvis jeg sagde, at det ikke boostede selvtilliden. Alt i alt er jeg mega glad, siger Sonny til Realityportalen.dk.
– Der må være en masse derude, der godt kan lide at se det, som jeg laver. Mest af alt nok fordi det handler om mit liv, og det er lidt atypisk at se det i et program, der primært er om mødre, fortsætter han.
Her er årets top 3 reality-hunks:
1. pladsen: Sonny fra ‘De unge mødre’ (24%, 576 Stemmer)
2. pladsen: Patrick fra ‘Paradise Hotel’ (19%, 461 Stemmer)
3. pladsen: Silas Holst fra ‘Silas – mig, min mand og min kone’ (8%, 201 Stemmer)
Stort tillykke til Sonny, Patrick, og Silas!
Se galleriet med Sonny øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Her er årets påskehunk
LÆS OGSÅ: Julie og Sonny: Sådan gør vi i julen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.