AFSTEMNING: Her er årets reality-babe

Én helt særlig reality-babe har indtaget en suveræn 1. plads hos jer læsere. Se i artiklen, hvem det er.

Af Emilie Holm Egebro - 31. december 2015 kl. 11:55

Mange smukke reality-babes har prydet skærmen gennem 2015. Hos jer læsere er der dog én helt særlig babe, som I er er ekstra vilde med.
Stemmerne er nemlig talt op, og med 1215 stemmer indtager Stephanie ‘Geggo’ Christiansen en suveræn 1. plads over reality-babes. Det er nemlig knap 1000 stemmer mere, end ‘Paradise’-Christel fik med sin 2. plads.
Geggo løb også med titlen som årets reality-babe i 2014, og to år i stræk har hun ligeledes vundet årets påske-babe. Hun må derfor siges at være en populær dame. Selv er hun meget glad og overvældet over de mange stemmer.
– Det er da dejligt – og rigtig sødt af folk at stemme på mig Al kærlighed til dem, der følger mig. Jeg er taknemmelig hver eneste dag, siger Geggo til Realityportalen.dk.
Det er dog ikke den eneste titel i 2015, som Geggo kan fejre. ‘Familien fra Bryggen’ er nemlig blevet kåret som årets reality-program.
Her er årets top 3 reality-babes:
1. pladsen: Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ (40%, 1215 Stemmer)
2. pladsen: Christel fra ‘Paradise Hotel’ (9%, 283 Stemmer)
3. pladsen: Amanda Sisse fra ‘De unge mødre’ (7%, 210 Stemmer)
Stort tillykke til Geggo, Christel, og Amanda Sisse!
Se billeder af Geggo øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Her er årets reality-hunk 2015
LÆS OGSÅ: Afstemning: Her er årets reality-personlighed 2015
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.