Afsnit 4 af '9 måneder': Min mave er så ækel - Her & Nu

Afsnit 4 af '9 måneder': Min mave er så ækel

Det er ikke altid nemt at skulle være intim med sin mand efter en fødsel – det ved Rikke alt om.

Af Emilie Holm Egebro - 23. januar 2017 kl. 16:25

I går blev fjerde afsnit sendt af den rørende web-tv-serie ‘9 måneder’, som netop nu kører på ‘Vores Børns’ Facebook-side.
Her fortæller 29-årige Rikke fra Nordjylland om, hvor svært hun har det med sin krop efter fødslen. Det er nemlig ikke altid helt nemt at acceptere, hvordan ens krop har udartet sig.
SE VIDEOEN: Skøn serie kommer helt tæt på nybagte mødre
– Det der med kroppen efter en fødsel, det er noget pussigt noget. Strækmærkerne, de forsvinder jo ikke bare lige. Jeg har stadigvæk blå grimme strækmærker, og jeg tænker, at de nok snart bliver hvide, men jeg kan da huske fra Clara, at der går 100 år. Det føles som en evighed, fortæller Rikke i afsnittet og fortsætter:
– Og så synes jeg bare, at jeg har fået sådan en hupflap på maven. Den er bare så grim, og den kan ikke skjules. Den er så ækel. Jeg bliver også en lille smule genert, når Christian skal se mig nøgen igen. Jeg ved da godt, at det ikke helt ser ud, som jeg gerne vil have, at det skal.
Se fjerde afsnit af ‘9 måneder’ nedenfor:

Du kan se alle afsnit af ‘9 måneder’ HER.
TAG TESTEN: Hvilken deltager fra ‘De unge mødre’ er du?
Afsnit 2 i ‘9 måneder’: Fødselsdepression, lortebleer og skrigende børn
LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Jeg er gravid
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.