Afsnit 3 af '9 måneder': Overskuddet vender tilbage - Her & Nu

Afsnit 3 af '9 måneder': Overskuddet vender tilbage

Mens andet afsnit var fuld af mange nedture, begynder tingene at blive lidt lettere for de nybagte mødre i det spritnye afsnit.

Af Emilie Holm Egebro - 17. januar 2017 kl. 16:25

I går udkom tredje afsnit i anden sæson af ‘Vores børns’ web-tv-serie ‘9 måneder’. I serien følger vi fire nybagte mødre helt tæt på, og vi tager del i alle deres op-og nedture i den første tid som mor.
Sidste uges afsnit af web-tv-serien var fyldt med svære øjeblikke. Blandt andet fortalte Camilla, at hun havde en begyndende fødselsdepression, men i dette tredje afsnit har hun gode nyheder:
SE VIDEOEN: Skøn serie kommer helt tæt på nybagte mødre
–  Det er heldigvis gået over, og jeg er glad og har følelsen af, at det er mit barn, og at jeg ikke vil være foruden hende. Det er fantastisk at have fået de følelser, som man burde have fra start af, men for os krævede det åbenbart lidt ekstra. Det har været en meget hård kamp at nå hertil, fortæller hun glad i serien og tilføjer:
– Da hun var omkring to måneder, fik jeg følelser for hende. Det kom bare ud af det blå, at jeg elskede det her lille individ overalt på jorden. Lige siden er det bare gået fremad. Jeg elsker at bruge tid med hende. Jeg er så glad for, at hun er vores.
Se tredje afsnit af den rørende serie herunder:

Du kan se første afsnit af anden sæson HER, og hele første sæson HER.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer seks
AFSTEMNING: Hvem er den lækreste ‘De unge mødre’-deltager
LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Jeg er gravid
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.