AFSLØRING: Peter Birch indlagt efter vild bytur - Her & Nu

AFSLØRING: Peter Birch indlagt efter vild bytur

Natten til lørdag endte brat for ‘Ulven’ Peter, som havnede på hospitalet efter en voldsom bytur.

Af Emilie Holm Egebro - 11. marts 2016 kl. 12:08

Fest, alkohol og vilde byture er bestemt ikke noget, som er nyt for reality-stjernen Peter Birch. Sidste weekend gik det dog så vildt for sig, at den tidligere paradiso efterfølgende måtte indlægges.
– Vi var i byen nogle venner – og vi var rigtig fulde. Ved tre-fire tiden natten til lørdag sidder vi i VIP-området på et diskotek, og jeg begynder at få det rigtig mærkeligt. Derefter siger jeg til en pige, at jeg har det vildt dårligt, og hun fortæller mig, at jeg er helt hvid i ansigtet. Derefter husker jeg ikke mere, siger Peter til Realityportalen.dk
– Jeg er åbenbart besvimet inde på klubben, og det næste jeg husker er, at jeg vågner på hospitalet i Hillerød. To betjente havde båret mig ud fra klubben og kastet mig i en ambulance. Så det var virkelig en syg oplevelse.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gravid Amalie Szigethy er single
Problemer med hjertet
Lørdag morgen kunne lægerne fortælle Peter, at han havde drukket alt for meget aftenen forinden, og at Ulven skal passe på med alkoholen fremover. Ellers kan det få alvorlige konsekvenser.
– Min mor har dårligt hjerte, og jeg har ligeledes problemer med mit. Så på hospitalet fortalte de mig, at jeg har været rigtig heldig. Det kunne have endt meget værre. I fremtiden er jeg nødt til at passe bedre på mig selv, forklarer Peter, som også har et bud på, hvorfor det endte så vidt:
– Jeg tror, at alt det, der er sket på det sidste, især det med min ven Benjamin Kelly, det har bare fyldt rigtig meget i mit hoved. Jeg har i den sidste tid bare haft det bedst, når jeg har været på arbejde. Men i fredags gik det bare galt, og jeg drak bare alt alt for meget.
Realityportalen kunne i går afsløre, at Alma, som Peter har dannet par med gennem det sidste halvandet år, gik fra ham sidste onsdag. Det har Peter dog ikke ønsket at kommentere nærmere, han bekræfter dog, at forholdet er slut.
Se flere billeder af ‘Ulven’ Peter Birch i galleriet over artiklen.
AFSLØRING: Peter Birch er blevet single
LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører: Ulven er gået i hi
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.