AFSLØRING: Ung mor er gået fra kæresten: Han var voldelig

Den nye unge mor er ikke længere sammen med faren til hendes søn, efter han flere gange var voldelig over for hende.

Af Jonas Sand - 28. september 2015 kl. 8:38

I seneste afsnit af ‘De unge mødre’ kunne du for første gang møde Nadia-Shila. Her fik seerne fortalt, at hun bor i Slagelse sammen med sin kæreste og mor, men det er ikke helt sandt.
Den 20-årige kvinde er nemlig ikke længere sammen med kæresten Jannick, som hun har sønnen Kyle-Mackenzie med.
– Vi er ikke længere kærester. Jeg gik fra ham tilbage i maj, fordi han var voldelig over for mig. Det kunne jeg simpelthen ikke leve med, og derfor var jeg nødt til at smide ham ud, siger Nadia-Shila til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Graviditeten var ikke planlagt
Mor flyttede ind
Nadia-Shila fortæller, at volden stod på igennem en længere periode, og at hun to gange har meldt ham til politiet – uden det dog har hjulpet. Men det var ikke nemt for hende at smide ham ud.
– Han var jo far til mit barn, og jeg elskede ham, så jeg ville jo gerne have det til at fungere. Det var faktisk derfor, at min mor flyttede ind til os. Jeg håbede, at det kunne hjælpe, men det gjorde det ikke, siger hun.
– Jeg var nødt til at gøre, hvad der var bedst for mig og især min søn. Selv om han aldrig gjorde Kyle-Mackenzie noget, så ønskede jeg jo ikke, at han skulle vokse op med det.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Natascha Linea jagtede barn med homoseksuelt par
Leder ikke efter kærligheden
Den unge mor har været single i næsten et halvt år nu, men hun har ikke travlt med at finde kærligheden igen.
– Nej, jeg har det fint med at være single. Jeg er ikke decideret afvisende over for noget, og jeg skal da også have en kæreste på et tidspunkt, men det er ikke noget, jeg går og leder efter.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Jannick, som ikke ønsker at kommentere på oplysningerne.
Du kan se meget mere om bruddet mellem Nadia-Shila og Jannick i morgen aften, hvor endnu et afsnit af ‘De unge mødre’ ruller over skærmen klokken 20:00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: DRAMA i ‘De unge mødre’: Vi bliver aldrig venner igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.