AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

Ifølge eksperterne er Peter Madsens omsorg over for Cammilla spil for galleriet.

Af Lærke Stræde - 12. august 2020 kl. 10:18

I det seneste afsnit af ‘Forelsket i en morder’ afspilles en samtale mellem Peter Madsen, bedre kendt som Raket-Madsen, og hans 19-årige kæreste Cammilla, som han for nyligt forlovede sig med. Camilla er kommet til skade, og i telefonsamtalen udviser Peter Madsen bekymring for sårets tilstand. En bekymring, som programmets to eksperter mener er spil for galleriet.

– Den her type drabsmænd er jo hensynsløse. De har en opfattelse af, at der er ingen som dem på denne jord. De er manipulerende, de er vanvittigt dygtige til at sætte sig i den andens sted, finde ud af, hvilke behov, der findes hos den anden, og hensynsløst udnytte det behov. Så det er ensbetydende med, at det er de farligste, der findes blandt drabsmændene, lyder det fra tidligere PET-Chef Hans Jørgen Bonnichsen.

LÆS OGSÅ: Linse er klar med nyt tv-program

Programmets anden ekspert, Psykiater Henrik Day Poulsen, stemmer i og forklarer, at Peter Madsen stort set er ude af stand til at føle empati.

– Forbrydere som Peter Madsen og Peter Lundin er jo af psykiatere beskrevet som havende psykopatiske træk og være ekstremt selvoptagede og narcissistiske. Det, der kendetegner de her personer, er, at de har stort set ingen evne til at være empatiske, men de kan være enormt gode skuespillere, altså simpelthen spille, at de er empatiske. Det kan fejlagtigt hos nogle kvinder opfattes som om, at de faktisk er forelskede i dem, og at de faktisk tænker på dem som den eneste ene, selvom at når døren er lukket til cellen, så rager kvinden ham egentlig en høstblomst, fortæller han.

Se det seneste afsnit af ‘Forelsket i en morder‘ på Dplay. Der sendes nyt afsnit hver søndag klokken 10.

LÆS OGSÅ: Kendt fra reality: Genkender du samba-Ida fra ‘Den vildeste danser’?

Hør samtalen i klippet herunder

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Medina er gravid

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse