AFSLØRING: TV3's våde drøm: Champagnedrengen i 'Robinson'

Mads Dinesen har fået tilbudt et stort beløb for at medvirke i den kommende sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 10. marts 2016 kl. 13:41

Som det ser ud lige nu, kommer TV3 ikke til at lave en ny sæson af “Jeg er en celebrity – få mig væk herfra”. Optagelserne, der skulle være startet i slutningen af januar, blev i første omgang rykket til april for at få Mads Dinesen med.
HER&NU erfarer dog, at man nu har opgivet og er ved at flytte de kendte, der er booket til programmet, til andre tv-projekter. Dinesen blev i efteråret sendt i udslusning fra sin bedrageridom på to et halvt år på en pension i Lyngby, men i december blev han igen sendt til afsoning, da Kriminalforsorgen vurderede, at han havde overtrådt betingelserne for udslusning.
Det betød, at Dinesen ikke kunne flyve med til Sydafrika sammen med de 11 andre kendte, der skulle deltage. Det var i TV3-programmet “Kræsne købere”, at seerne første gang stiftede bekendtskab med den nu 24-årige iværksætter. Kælenavnet “Champagnedrengen” fik han af medierne i forbindelse med at han som blot 19-årig købte natklubben Nasa i Boltens Gaard.
Kilder fortæller HER&NU, at TV3 er vilde efter at få Dinesen retur på skærmen, og nu hvor “Jeg er en celebrity” er glippet, har de i stedet tilbudt Dinesen et sekscifret beløb for at deltage i “Robinson Ekspeditionen”, der snart skal optages i Asien. Han skulle ifølge insidere overveje tilbuddet, men optageperioden på 40 dage skulle angiveligt tale imod at han vil sige ja.
Mads Dinesen har ikke ønsket at kommentere HER&NU’s oplysninger.
LÆS OGSÅ: Champagnedrengens nye liv: Forelsket i Frederik
LÆS OGSÅ: Efter voldsomt overfald: Nu smiler ‘Robinson’-Daniel igen
LÆS OGSÅ: TV3 søger deltagere: Skal du være med i ‘Robinson Ekspeditionen’?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.