AFSLØRING: TV3 snupper Numse-Rasmus: Med i ny tv-satsning

‘Singeliv’-deltageren har sat kurs mod Argentina for at deltage i et spritnyt reality-program.

Af Jonas Sand - 14. januar 2016 kl. 10:25

Rasmus Billing Birnbaum kan til foråret opleves i en ny omgang ‘Singleliv’, men det er ikke det eneste program, han snart kan ses i. Her kan han nemlig også opleves på en konkurrerende kanal i en spritny tv-satsning.
Realityportalen.dk erfarer, at han er en del af castet til TV3’s nye program, der er en dansk udgave af det engelske gameshow ‘Wild Things’. Derfor er Numse-Rasmus i weekenden rejst til Argentina, hvor optagelserne finder sted i denne uge.
SE BILLEDERNE: Reality-stjerner sætter kurs mod Argentina

I ‘Wild Things’ konkurrerer deltagerne parvis. Den ene klædes ud i kostume som et dyr og skal gennem en forhindringsbane, hvor den udklædte intet kan se. Derfor skal makkeren guide ham eller hende gennem banen.
Her skal han sammen med vennen Peter kæmpe mod blandt andre bokseren Patrick Nielsen og hans makker, paradisoen Amalie Kronil og kæresten Nicklas Bust fra ‘Bikini Island’, Fie Laursen og hendes ven Niko Fjeldsted, sangerinden Anne Gadegaard med sin veninde Kathrine, Gustav Andersen Salinas med vennen Alexander Reyes samt paradisoen Philip May og hans ven.
Realityportalen.dk har været i kontakt med både TV3 og Rasmus Billing Birnbaum, der ikke ønsker at kommentere på oplysningerne.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er det nye, hemmelige reality-program
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Efter ‘Ondt blod’: Patrick Nielsen klar til mere reality
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-hunk med i nyt, vildt tv-program
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.