AFSLØRING: TV 2 laver sommerversion af 'Nybyggerne' - Her & Nu

AFSLØRING: TV 2 laver sommerversion af 'Nybyggerne'

Nu kan vi begynde at glæde os til et spritnye boligprogram på TV 2.

Af Emilie Holm Egebro - 21. maj 2019 kl. 07:19

Tilbage i marts sluttede femte sæson af det populære TV 2-program ‘Nybyggerne’, hvor vinderne i denne omgang blev Ida og Mads. Programmet havde endnu en gang formået at samle danskerne om tv-skærmene onsdag efter onsdag, hvor godt og vel 550.000 havde set med sæsonen igennem.
SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-stjerne har født

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag
TV 2 kunne derfor efterfølgende afsløre, at de var så godt tilfredse, at de gerne ville love, at det ikke var sidste gang, at programmet rullede over skærmen.
– Ja, der kommer en ny sæson af ‘Nybyggerne’. Vi kan endnu ikke løfte sløret for lokationen af de kommende boliger, eller om der kommer ændringer i programmet, sagde programredaktøren Stine Lundbak Ravn til TV 2 dengang.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-vinderne sætter deres ene hjem til salg
Som regel finder optagelserne til programmet sted i sensommeren, mens selve programmet ruller over skærmen i foråret. Der er dog godt nyt til alle ‘Nybyggerne’-fans, for allerede i næste måned starter optagelserne til et spritnyt boligprogram på TV 2, der minder en hel del om ‘Nybyggerne’ – blot med sommerhuse. Det afslører en anonym kilde overfor Realityportalen.dk.
TV 2 bekræfter nu også selv, at vi godt kan begynde at glæde os:
– Vi kan bekræfte, at vi i løbet af sommeren påbegynder optagelserne til ’Sommerdrømme’ – et nyt boligprogram med fokus på indretning og livsstil i danske sommerhuse. Optagelserne kommer til at foregå i Hvide Sande i Jylland. Mere har vi egentlig ikke at sige på nuværende tidspunkt, fortæller TV 2 til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe er blevet single