AFSLØRING! Sofie Linde vender tilbage som 'X Factor'-vært

Realityportalen kan nu afsløre, at Sofie Linde igen skal være vært for ‘X Factor’ i den kommende sæson.

Af Lykke Buhl - 22. maj 2020 kl. 18:45

Mange havde nok set den komme – ja, nærmest krævet det! Ikke desto mindre står det nu fast, at Sofie Linde igen skal være vært, når TV2 til næste år sender en ny sæson af ‘X Factor’.
Det afslørede Sofie overfor Realityportalen til semifinalen i ‘X Factor’ i fredags.
– Ja, jeg skal være med, lød det begejstret fra Sofie, da Realityportalen spurgte ind til, om hun ville fortsætte værtstjansen i den kommende sæson.

Sofie Linde har været et stort hit som ‘X Factor’-vært – ikke mindst på grund af hendes håndtering af den ellers så hårdføre Blachman (Foto: Michael Stub)


LÆS OGSÅ: WOW! ‘Årgang 0’-stjerne i vild forvandling
Forud for semifinalen i den populære musikkonkurrence blev det nemlig afsløret, at ‘X Factor’ vender tilbage med endnu en sæson på TV2 til næste år. Og allerede her vidste Sofie, at hun skulle gentage værtstjansen i den nye sæson.
– Jeg vidste det godt. Men jeg tror også, jeg er den eneste, der lige har det på plads, fortalte Sofie med henvisning til dommerne, der endnu ikke er blevet valgt til programmet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘X Factor’ får endnu en sæson

Hvad med dommerne?

Lige så sikre som Sofie er dommertrioen nemlig ikke på, hvorvidt de vender tilbage til ‘X Factor’ i den kommende 2021-sæson, hvortil castingen allerede så småt er begyndt.
– Det kan I spekulere lidt i! Jeg kan ikke sige noget endnu, det er alt for tidligt. Lige nu skal jeg lige føde et barn først, grinte en højgravid Oh Land, da Realityportalen i fredags spurgte ind til, om hun skulle fortsætte som dommer i den næste sæson af musikkonkurrencen.

Oh Lands gravide mave er vokset en del siden sidst, ‘X Factor’ løb over skærmen (Foto: Anthon Unger)


LÆS OGSÅ: Ilona ude af ‘X Factor’: Arbejder allerede på ny musik
Dommer-veteranen Blachman hørte endda først, at der ville komme en ny sæson, da det blev nævnt i semifinaleprogrammet, fortalte han. Derfor havde han endnu ikke tænkt over, om han ville takke ja til at fortsætte i rollen som dommer – for selvfølgelig vil han da blive spurgt, mente han.
– Det har jeg overhovedet ikke tænkt over. Den har været så crazy den her sæson, så så langt er jeg slet ikke kommet. Men selvfølgelig spørger de mig, vel, det ville jo være åndssvagt andet, lød det vanligt selvsikkert fra Blachman, der dog ikke afviste, at han kunne finde på at takke ja.

Thomas Blachman til ‘X Factor’-semifinalen (Foto: Anthon Unger)


LÆS OGSÅ: Realitystjerne er blevet mor: Det var en lynfødsel
Dommeren Ankerstjerne var på samme måde uafklaret, om hvorvidt han ville blive spurgt om at fortsætte som dommer, eller hvad han i så fald ville svare.
– Det ved jeg faktisk ikke. Det er for tidligt at sige. Lige nu så har hele min verden handlet om i aften, fortalte han i fredags.

Ankerstjerne til ‘X Factor’-semifinalen (Foto: Anthon Unger)


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer indkaldt af statsministeren

Sofie Lindes svimlende popularitet

Sofie Linde har været den faste ‘X Factor’-vært siden 2015, hvor hun overtog værtstjansen fra Eva Harlou.
Lige siden dengang har Sofie været et sikkert hit hos seerne hjemme i stuerne og ‘X Factor’-deltagerne i studiet, der hylder hende for hendes charme, ærlighed og ikke mindst håndtering af Blachman.
LÆS OGSÅ: Luksus fra luften: Se danske tv-stjerners vilde hjem
Derfor blev Sofie også naturligvis også bedt om at rykke med, da ‘X Factor’ sidste år skiftede fra DR til TV2.
Ikke mindst har Sofie hvert år vundet rollen som “Årets vært” til Zulu Awards for sin værtspræstation for ‘X Factor’.
Og nu står det altså klart, at Sofie Linde fortsætter successen og tager endnu en tørn som ‘X Factor’-vært, når TV2 vender tilbage med endnu en sæson til næste år.

Tilbage i 2016 vandt Sofie for første gang Zulu Awards-prisen som “Årets TV-vært” – og så har hun snuppet statuetten hvert år siden (Foto: Lars E. Andreasen)


SE BILLEDERNE: Paradiso har ubevidst gennemgået stort vægttab
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester