AFSLØRING: 'Vild med dans'-vinder er tilbage i programmet

Den kendte danser har mulighed for at vinde TV 2-programmet for tredje gang.

Af Nikolaj Vraa - 13. marts 2019 kl. 5:30

To gange har Silas Holst vundet ‘Vild med dans’. Første gang i 2011 med Sophie Fjellvang-Sølling og anden gang i 2014 med Sara Maria Franch-Mærkedahl. Nu bliver der måske mulighed for en tredje gang.
LÆS OGSÅ: Efter drama og iskold luft: Sådan går det mellem Mai og Silas i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag


LÆS OGSÅ: Silas Holst: Jeg køber mit tøj i Føtex – og det er jeg stolt af
HER&NU kan afsløre, at den 36-årige danser og skuespiller vender tilbage til showet i efteråret.
– Det bliver fuldstændig fantastisk at komme tilbage til ‘Vild med dans’ efter fem år. Jeg kan mærke, jeg har savnet processen i programmet og alle seerne. Jeg glæder mig til at komme ”hjem igen”, siger han til HER&NU.
Allerede forrige år var Holst klar til et comeback, men selv om han havde gjort plads i kalenderen ved at sige nej til en masse lukrative jobs, endte det med, at TV 2 vragede ham. Det udløste en del hårde ord fra Silas, men heldigvis har parterne her to år senere fundet hinanden igen.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og ‘Paradise’-Nicolai: Klar til børn