AFSLØRING: Seks nye deltagere i 'De unge mødre'

Der venter ‘De unge mødre’-seerne en lang række nye ansigter i den kommende sæson.

Af Jonas Sand - 30. januar 2018 kl. 15:04

‘De unge mødre’ vender inden længe tilbage med en helt ny omgang, og den 25. sæson af reportageserien byder på en lang række nye ansigter, mens flere deltagere også tager en ny tørn, når det første afsnit af sæsonen løbet over skærmen den 6. februar.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor stopper Julie og Sonny i ‘De unge mødre’
Som Realityportalen.dk tidligere har fortalt, så bliver det sidste gang, vi får lov til at stifte bekendtskab med Annica Øst og Camilla Framnes, mens vi har set det sidste til Natascha Linea Kaup, Sonny Møller Ditlevsen og Julie Boraso Heinesen.
Seerne skal dog ikke frygte, at der kommer til at mangle historier i den kommende sæson. Hele seks nye mødre bliver nemlig en del af holdet. Det fortæller Lena Lee Skibye, producent på ‘De unge mødre’, til Realityportalen.dk
– Seerne kan først og fremmest glæde sig til at møde en masse nye medvirkende. Vi har seks nye med, så der er lidt tale om en frisk sæson Mange af mødrene, som har medvirket i flere år, har ikke haft lyst til at optage lige så meget som normalt, og vi vil jo altid gerne have nye deltagere, så det var bare naturligt at tage en række nye deltagere ind, siger hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Fortsætter Nadia Shila i ‘De unge mødre’?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et smugkig på den kommende sæson af ‘De unge mødre’. LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila smidt ud af mødregruppe
En god blanding
Seerne kan glæde sig til at møde Nanna-Johanne, Simone, Maria, Michelle, Luna og Mieke, når sæsonen løbet over skærmen. Og det er en række forskellige typer af mødre, som seerne snart kommer til at kende.
Nanna-Johanne kommer fra fra Hvide Sande og er alenemor til to drenge, som har to forskellige fædre. Og det er ikke altid nemt, når man er opvokset i et indre-missionsk hjem.
Simone fra Sengeløse var en rigtig partypige, før hun blev gravid. Hun var ligeglad med, hvad alle andre mente om hende, men nu hvor hun er mor til Emliy, der snart fylder et år, er hun konstant bange for, at andre synes, hun er en dårlig mor.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu kan du igen følge ‘De unge mødre’-Malene
Maria  fra Hedehusene er hele to gange blevet forladt, mens hun var gravid, og dermed bristede drømmen om en kernefamilie. Men nu har hun fundet en kæreste, som er far for begge hendes børn – og hvem ved, om de også skal have et barn sammen i fremtiden.
Michelle fra Vordingborg blev gravid som 19-årig. I første omgang betød det et brud med faderen til barnet, men i dag er de lykkelige forældre til Elliott på et år. Og Michelle drømmer om snart at få et barn mere.
24-årige Luna fra Randers er mor til tre – Zacharias på tre, Felix på to år og Zilas på fem måneder. Hun opdrager ifavnsk og er stort set alenemor, da hendes kæreste, der også er far til drengene, arbejder eftermiddag og nat. Luna går ind for langtidsamning, og hun ammer derfor stadig alle tre børn.
Mieke er 19 år gammel og mor til Phoenix på 2 år. Hun bor alene i Søborg, mens hendes kæreste og far til Phoenix bor i London.
I galleriet over artiklen kan du se alle de nye deltagere, der kommer med i den sæsonen, som har premiere den 6. februar.
LÆS OGSÅ: Deltager tvunget til ‘De unge mødre’-exit: Jeg har næsten lyst til at græde